Facebook Pixel «Ευχαριστούμε για όλα Αντώνη!»
| 2011-04-16 12:36:00

«Ευχαριστούμε για όλα Αντώνη!»

 «Ευχαριστούμε για όλα Αντώνη!»

Με μία συγκινητική και συνάμα αποθεωτική ανακοίνωση, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) αποχαιρετά τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του το βράδυ της Κυριακής κόντρα στη Λάρισα.

Η ανακοίνωση:

«Σε ευχαριστούμε για όλα Αντώνη.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ολοκληρώνει το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο Καραισκάκη την σπουδαία καριέρα του, έχοντας καταφέρει να αποτελεί πρότυπο όχι μόνο για τις αθλητικές επιδόσεις του αλλά και για την άριστη συμπεριφορά του όπως και για την κοινωνική δράση του αλλά ασφαλώς και για την εξαίρετη παρουσία του ως οικογενειάρχη.

Στα 40 του, ο γκολκίπερ που κατέκτησε το Ευρωπαικό Πρωτάθημα στα γήπεδα της Πορτογαλίας, αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος στη θέση του σε αυτή τη διοργάνωση, πανηγύρισε 23 τίτλους στην Ελλάδα ( 11 πρωταθλήματα, 9 Κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ) και παράλληλα υπηρέτησε τον Π.Σ.Α.Π. ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος, προκειμένου να προσφέρει στους συναδέλφους του, αποχωρεί από την ενεργό δράση μετά από το παιχνίδι Ολυμπιακού--Λάρισας στο γήπεδο Καραισκάκη.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές μέλη του Π.Σ.Α.Π., η Διοίκηση του Συνδέσμου αλλά πιστεύουμε και όλοι οι Έλληνες που αγαπούν το ποδόσφαιρο, σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να έχεις τη δύναμη και τη διάθεση να βοηθάς με την παρουσία σου το ελληνικό ποδόσφαιρο, από όποια θέση και αν παραμείνεις σε αυτό.

Η προσωπικότητα, η αφοσίωση, η ψυχραιμία, η αυτοσυγκέντρωση, ο επαγγελματισμός, το ήθος και η ιώβεια υπομονή σου συνθέτουν, μαζί με τα σπάνια αθλητικά προσόντα σου, ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

Αντώνη, κλείνει ένα κεφάλαιο 22 ετών και ανοίγει ένα άλλο.

Πάντα ωστόσο εσύ θα είσαι σπουδαίος σε όλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags