Facebook Pixel Τι λέει ο Ερνέστο για τους «στόχους»
| 2011-04-16 13:00:00

Τι λέει ο Ερνέστο για τους «στόχους»

Τι λέει ο Ερνέστο για τους «στόχους»

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, δέκα -τουλάχιστον- ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τι λέει ο «Τσινγκούρι» για καθέναν από αυτούς και πότε θα παρθούν αποφάσεις.

Καμία απολύτως απόφαση δεν έχει ληφθεί για τα μεταγραφικά θέμα του Ολυμπιακού στην παρούσα φάση, αφού μόλις πριν από δύο μέρες ξεκαθαρίστηκε η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Λιμάνι. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής αλλά και των προηγουμένων συζητήσεων μεταξύ του Ισπανού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει γίνει κουβέντα για αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν βρεθεί στο «στόχαστρο» του Θρύλου.

Ο «Τσινγκούρι» έχει κάνει για όλους αυτούς μια πρώτη εκτίμηση, ενόψει των οριστικών αποφάσεων που θα παρθούν αμέσως μετά το Πάσχα, όπως συμφώνησαν πρόεδρος και προπονητής. Η άποψη λοιπόν του Ερνέστο Βαλβέρδε για τους σημαντικότερους έως τώρα μεταγραφικούς στόχους του συλλόγου, όπως τη δημοσιεύει σήμερα ο «Πρωταθλητής» είναι η εξής:

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Ο Βαλβέρδε έχει πολύ καλή άποψη και θα τον ήθελε στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής γνωρίζει ότι ο παίκτης μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός και αν το θέμα προχωρήσει με τη Μίλαν, τότε θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Γιώργος Τζαβέλας: Και αυτός αρέσει στον προπονητή, ειδικά λόγω του ότι είναι αρκετά καλός και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, δίνοντας ασίστ και εκτελώντας καλά «στημένα».

Βαγγέλης Μόρας: Ο Βαλβέρδε θεωρεί ότι ο Μόρας είναι ένας καλός παίκτης, ενώ στα συν είναι ότι μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος. Ωστόσο, ο Παπασταθόπουλος παραμένει ψηλότερα στη λίστα των στόπερ.

Ντουγκλάο: Εάν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να πάρει στόπερ, ο Βαλβέρδε έχει πει ότι προτιμά κάποιον από Ευρώπη αφού δεν έχει και την καλύτερη άποψη για τους Βραζιλιάνους αμυντικούς.

Τζαμέλ Αμπντούν: Όλοι στον Ολυμπιακό έχουν σχηματίσει καλή εικόνα για τον Αλγερινό, το ίδιο και ο Βαλβέρδε. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει την αίσθηση ότι ο Αλγερινός δεν συμμετέχει ιδιαίτερα στο παιχνίδι χωρίς τη μπάλα και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στο ποδόσφαιρο που διδάσκει ο Ισπανός.

Φάνης Γκέκας: Ο διεθνής φορ είναι μια από τις λύσεις που έχουν εξεταστεί και στην περίπτωση που αποχωρήσει κάποιος από τους επιθετικούς της ομάδας, τότε η περίπτωσή του θα επανέλθει.

Κάρλος Σάντσες: Ιδανικό αμυντικό χαφ στο ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει ο Ολυμπιακός, θεωρεί τον Κολομβιανό ο Βαλβέρδε και έχει δώσει το «OK» για να προχωρήσει η περίπτωσή του. Αν η υπόθεση δεν στραβώσει στο οικονομικό σκέλος, τότε δεν αποκλείεται να πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή ξένου για φέτος.

Μοργκάν Αμαλφιτανό: Δεν έχει κατασταλάξει για την περίπτωσή του ο Βαλβέρδε, ο οποίος θεωρεί τον μέσο της Λοριάν αρκετά ντελικάτο παίκτη, διατηρεί όμως τις επιφυλάξεις του για το κατά πόσο μπορεί να σταθεί σε επίπεδο ChampionsLeague.

Μίλαν Γιοβάνοβιτς: Καμία αμφισβήτηση για την ποιότητα του παίκτη από τον Ερνέστο, όμως θέλει να τσεκάρει διεξοδικά και τον χαρακτήρα του.

Γκιγιέρμο Οτσόα: Ο «Τσινγκούρι» συμφωνεί ότι ο Μεξικανός διαθέτει εξαιρετικά προσόντα, όμως συνεχίζει να προτιμά τερματοφύλακα δοκιμασμένο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags