16/04/11 - 15:11

«Καλώς τα παιδιά, καλώς τα... 3-0!»

Είναι γνωστό ότι ο παρορμητικός Αχιλλέας Μπέος απαξιώνει αντιπάλους όσο συχνά πίνει γάλα ένα νεογέννητο... Δεν θα μπορούσε επομένως να μην απαντήσει στις «βολές» του Παναθηναϊκού.

«Καλώς τα παιδιά, καλώς τα... 3-0!»
21.824views 0shares

Κατά τη χθεσινή έξοδό του λοιπόν από τα γραφεία της ΕΠΟ, τα «έχωσε» στον πολυμετοχικό μπροστά στις κάμερες και μετά κατέθεσε και την πρόβλεψή του (α λα... Αλέφαντος) για το μεταξύ τους παιχνίδι. Ηταν η στιγμή που προσπέρασε τα μικρόφωνα και ένας δημοσιογράφος οδήγησε τη συζήτηση στο αγωνιστικό.

«Τι βλέπετε για την Κυριακή;», ρώτησε και ο Μπέος απάντησε «καλώς τα παιδιά, καλώς τα... 3-0!». Για να «μαζέψει» λίγο την τοποθέτησή του, έσπευσε να συμπληρώσει πως «εμείς πάντως φημιζόμαστε για τη φιλοξενία μας με την καλή έννοια», αλλά η... υπεροψία ξεχείλιζε.

Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά. Σε φετινή προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είχε πει απευθυνόμενος στον κόσμο που συνέρευσε πως «θα σταματήσουμε στα τρία».

Η πλάκα είναι ότι την επόμενη μέρα το διέψευδε (Σάββατο), αλλά την Κυριακή όντως... σταμάτησε στα τρία η ομάδα του (3-1)... Εκεί πάντως που το «χόντρυνε» περισσότερο ο Μπέος ήταν στο δεύτερο γύρο, όταν ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε το εμφατικό 0-4 επί της Ενωσης στο ΟΑΚΑ. «Δεν μιλάω ύστερα από τσόντες» είχε αναφέρει κατά την αποχώρησή του...

Πηγή: Goal