16/04/11 - 15:53

"Καλή χρονιά, καλύτερο μέλλον"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το έργο του στον... Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σχολιάζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα αλλά και ότι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην Ευρώπη.

"Καλή χρονιά, καλύτερο μέλλον"
59.590views 0shares

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην κοινωνική δράση της ομάδας του, αλλά και στις πρωτοβουλίες που πήραν οι "ερυθρόλευκοι" για την καταπολέμηση της βίας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Stadio by Metro»:

«Με την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία του, ο Ολυμπιακός επιστρέφει αυτή την Κυριακή στη φυσική του θέση, στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλέον γιορτάζουμε το 13ο πρωτάθλημα στα τελευταία 15 χρόνια, εδώ στο απόρθητο κάστρο «Γ.Καραϊσκάκης».

Στόχος μου όταν ανέλαβα τα ηνία του Θρύλου, δεν ήταν απλά η επιστροφή στην κορυφή, αλλά η τοποθέτηση στέρεων βάσεων στο οικοδόμημα του Ολυμπιακού μας. Επενδύσαμε στην ανάπτυξη, κάναμε μεταγραφές παικτών διεθνούς βεληνεκούς και φέραμε έναν αξιόλογο προπονητή.

Αναδιαρθρώσαμε την ακαδημία, ενοποιώντας τη με τις σχολές ποδοσφαίρου, ελπίζοντας στην ανάδειξη ταλέντων από τα σπλάχνα της ομάδας που θα αξιοποιηθούν και θα στελεχώσουν, έχοντας ουσιαστικά ιδρώσει, αλλά και ματώσει από πολύ μικροί για τη φανέλα που θα φορούν.

Αναλάβαμε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της βίας, η οποία δεν βοηθά στην επιθυμητή απ’ όλους μας ενότητα του ποδοσφαίρου. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας φάνηκαν στις εκδρομές των φιλάθλων μας και στη γενικότερη συμπεριφορά της Θύρας 7 και των οργανωμένων οπαδών μας.

Η ομάδα πρόσφερε, κατά γενική ομολογία, το ωραιότερο θέαμα. Έχουμε την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα και μια έδρα με μηδενικές απώλειες. Στον κοινωνικό τομέα, οι δράσεις μας σε τοπικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, είχαν και έχουν σκοπό να ενισχύσουν όσους συνανθρώπους μας βρίσκονται σε δεινή θέση και υποφέρουν.

Κλείνοντας μια επιτυχημένη χρονιά, αρχίζουμε ταυτόχρονα την προσπάθεια για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. Χωρίς να παραγνωρίζουμε τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ενωμένοι όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλαθλοι, συνεχίζουμε την προσπάθεια για έναν Ολυμπιακό πρώτο στην Ελλάδα και πρωταγωνιστή στην Ευρώπη».