Facebook Pixel "Δε με χαλάει και ο ΠΑΟ..."
| 2011-04-17 08:54:00

"Δε με χαλάει και ο ΠΑΟ..."

"Δε με χαλάει και ο ΠΑΟ..."

Μπορεί να έχει μία συμπάθεια προς τον Ολυμπιακό, λόγω της παράδοσης που έχουν οι Σέρβοι στην ομάδα του Πειραιά, αλλά δεν αποκλείει να αγωνιστεί στο "τριφύλλι" αν υπάρξει ενδιαφέρον!

Ο λόγος για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς και όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στη "Real News", συμπληρώνοντας ότι δεν έχει μέχρι στιγμής καμία πρόταση από τους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξή του:

Για το αν έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό:
«Όχι, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Σίγουρα αποτελεί τιμή για εμένα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο που παίζει σχεδόν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει κατακτήσει 13 πρωταθλήματα τα 15 τελευταία χρόνια στην Ελλάδα».

Για το αν είναι κίνητρο η παρουσία του Πάντελιτς:
«Ο Μάρκο είναι ένας σπουδαίος παίκτης, συνεργαζόμαστε άψογα στην εθνική και θα μου άρεσε πολύ να αγωνιστούμε και στην ίδια ομάδα. Μίλησα πρόσφατα μαζί του και είπε τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε ότι έχω συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ. Θα περιμένω μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα αποφασίσω. Στα δυο ματς που έπαιξα με την Εθνική απέδειξα ότι δεν έχω ξεχάσει το ποδόσφαιρο. Είμαι βέβαιος ότι έχω την ποιότητα να αγωνιστώ στην Αγγλία, αλλά και σε οποιοδήποτε από τα άλλα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη».

Για το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος:
«Αυτό που λες είναι αλήθεια, αλλά εγώ είμαι πολύ δεμένος με τη χώρα σας και θα ήθελα να αγωνιστώ κάποια στιγμή σε αυτή. Υπάρχουν δεσμοί αίματος ανάμεσα στον ελληνικό και τον σέρβικο λαό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συμπαράσταση των Ελλήνων προς τους συμπατριώτες μου το 1999, κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών από το ΝΑΤΟ».

Για το αν θα ερχόταν μόνο για τον Ολυμπιακό:
«Όχι θα έπαιζα και στον Παναθηναϊκό. Είμαι επαγγελματίας και δεν αποκλείω τίποτα σχετικά με το μέλλον μου. Δεν κρύβω ότι έχω μια συμπάθεια για τον Ολυμπιακό, που οφείλεται στην παράδοση που έχει δημιουργήσει με τους Σέρβους ποδοσφαιριστές. Επίσης, έμεινα έκπληκτος όταν είδα μια σέρβικη σημαία στο Καραϊσκάκη. Μου άρεσε πάρα πολύ και για αυτό φωτογραφήθηκα με ένα κασκόλ του Ολυμπιακού όταν ήρθα ξανά στην Ελλάδα».

Για το αν θα αγωνίζεται στην Ελλάδα του χρόνου:
«Δεν ξέρω. Επαναλαμβάνω ότι θα περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν. Θα μιλήσω πρώτα με την διοίκηση της Λίβερπουλ και μετά θα πάρω την απόφαση μου. Το μόνο που θέλω είναι να παίξω ποδόσφαιρο. Κάτι που μου έχει λείψει φέτος».

Για την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη:
«Εντυπωσιάστηκα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν σταμάτησαν να ενισχύουν την ομάδα τους. Είχαν δημιουργήσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και σίγουρα βοήθησαν πολύ τότε τον Ολυμπιακό να μας νικήσει. Μου αρέσει πολύ να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα, πόσο μάλλον στο Τσάμπιονς Λιγκ που αποτελεί την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags