Facebook Pixel Βρε δεν είναι εδώ το Μπέρνα
| 2011-04-17 09:01:00

Βρε δεν είναι εδώ το Μπέρνα

Βρε δεν είναι εδώ το Μπέρνα

Η τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου σε ρόλο εκπροσώπου της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ φέρνει μια σειρά από αλλαγές στην ελληνική κοινωνία. Η αιχμηρή πένα του Old Boy καταγράφει την χρυσή 11άδα.

Η εκλογή του Αχιλλέα Μπέου ως εκπροσώπου της Σούπερ Λίγκα στην ΕΠΟ πυροδότησε μια απροσδόκητη αλυσιδωτή αντίδραση, καθώς αφύπνισε ευρύτερες εν υπνώσει δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, σηματοδοτώντας τη στροφή από το κρύψιμο πίσω από το δάκτυλο και τον φαρισαϊσμό, στην ειλικρίνεια, την αποτελεσματικότητα και το know-how. Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Οι εκπρόσωποί μας άλλωστε είναι σαν τους οπαδούς μας: αυτούς έχουμε και δεν θέλουμε να τους αλλάξουμε. Κύκλοι πάντως προσκείμενοι στις ηγετικές τάξεις του συνεταιρισμού, όταν τους ζητήθηκε να δηλώσουν ποιά είναι η βασική διαφορά του ελληνικού από τα τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης, απάντησαν παραφράζοντας Ρασούλη: «Βρε δεν είναι εδώ το Μπέρνα, εδώ είν΄του Αχιλλέα». Οι κυριότερες αλλαγές που προέκυψαν μετά την εκλογή Μπέου είναι οι ακόλουθες:

- Ο Γιώργος Δαλούκας αναλαμβάνει Αρχιδιαιτητής.

- Ο Ευάγγελος Μαρινάκης αναλαμβάνει Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα (αυτό βέβαια φαντάζει κάπως υπερβολικό και προξενεί αντιδράσεις).

- Ο Νικόλας Πατέρας αναλαμβάνει Πρόεδρος της νεοσύστατης Επιτροπής Διαφανούς Τηλεφωνικής Επικοινωνίας Προέδρων - Διαιτητών.

- Η ΠΑΕ Ηλιούπολη μπαίνει επικεφαλής της επίσης νεοσύστατης Επιτροπής Καθαρού Στοιχηματισμού (με διεθνές σλόγκαν το «Fair Betting, please»).

- Ο Άκης Τσοχατζόπουλος τοποθετείται ειδικός σύμβουλος της Κυβέρνησης σε θέματα εξοπλισμών.

- Ο Τάσος Μαντέλης γίνεται ταινία, όπου τον υποδύεται ο Μόργκαν Φρίμαν. Μετά την αποφυλάκισή του θα γινόταν και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά επειδή η ποινή που του επιβλήθηκε είναι με αναστολή, έχει και ο ίδιος αναστολές για το αν πρέπει να αναλάβει το αξίωμα του ανώτατου άρχοντα της χώρας.

- Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εκπίπτει από Περιφερειάρχης, αναλαμβάνει όμως πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Νοθείας Καυσίμων.

- Ο Θεόδωρος Τσουκάτος αναλαμβάνει Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανεπίληπτη Χρηματοδότηση των Κομμάτων.

- Ο Μάκης Ψωμιάδης αναλαμβάνει εκ νέου σωτήρας της ΑΕΚ, την οποία σπεύδει να τοποθετήσει στο άρτι τροποποιηθέν άρθρο 44, βάσει του οποίου του χορηγούνται από το κράτος σαράντα τέσσερα εκατομμύρια προκειμένου να τα διαχειριστεί με τον τρόπο που κρίνει εκείνος πρόσφορο.

- Ο Παύλος Ψωμιάδης αναλαμβάνει την εξυγίανση ολόκληρου του ασφαλιστικού κλάδου.

- Ο Τόλης Βοσκόπουλος κάνει συναυλίες σε όλη τη χώρα με στόχο να προωθήσει το μήνυμα για μια «Ελλάδα Χωρίς Φοροδιαφυγή». Στα διαλείμματα των τραγουδιών η Τζούλια Αλεξανδράτου και η Μαριάννα Ντούβλη φιλιούνται περιπαθώς σαν ξανθές αγαπημένες Παναγιές.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags