Facebook Pixel Ο ΠΑΟ θέλει. Ο Φερέιρα;
| 2011-04-17 09:53:00

Ο ΠΑΟ θέλει. Ο Φερέιρα;

Ο ΠΑΟ θέλει. Ο Φερέιρα;

Μία πρώτη συζήτηση με τον Πορτογάλο τεχνικό αναμένεται να έχει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ο Γόντικας, προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον του στην ομάδα. Ο Φερέιρα, όμως, θα ζητήσει συγκεκριμένες απαντήσεις...

Οι συνεργάτες του Πορτογάλου προπονητή σχολιάζουν συνεχώς το τελευταίο διάστημα ότι ο Φερέιρα δεν έχει πρόβλημα να μείνει στον Παναθηναϊκό ακόμα και τώρα, που θα μειωθεί το μπάτζετ της ομάδας.

Θέλει, όμως, να ξέρει από πρώτο χέρι και όσο το δυνατόν συντομότερα γίνεται, τον προγραμματισμό που θα γίνει. Όχι στα τέλη Ιουλίου να πωληθεί ο Λέτο, για παράδειγμα, ενώ δεν θα έχει γίνει προεργασία για τον αντικαταστάτη του.

Το ζήτημα είναι κατά πόσο μπορεί ο Γόντικας να του δώσει τις απαντήσεις που θέλει, καθώς η διοικητική αστάθεια στο "τριφύλλι" συνεχίζεται εδώ και αρκετούς μήνες. Οι "πράσινοι", πάντως, είναι διατεθειμένοι να του προτείνουν την προοπτική να συνεχίσει στο τριφύλλι και τη μεθεπόμενη σεζόν, το 2013, καθώς είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του στην ομάδα. Αυτό από μόνο του μπορεί να αποτελέσει δέλεαρ για τον Πορτογάλο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags