Facebook Pixel Πάρντον και βάρα τον!
| 2011-04-17 11:15:00

Πάρντον και βάρα τον!

Πάρντον και βάρα τον!

Ο Πάρντο ζήτησε (εγγράφως) από τον Ολυμπιακό: κλειστό 4ετές, 4,6 εκ. σίγουρες αποδοχές, ένα κάρο μπόνους, τέσσερα αμάξια και εισιτήρια! Πώς να μην τρελαθεί μετά ο Μαρινάκης;

Από χθες έχει "σκάσει" το θέμα με τις "τρελές απαιτήσεις" του Πάρντο που …τρέλαναν τον Μαρινάκη και φέρνουν τον Βέλγο πορτιέρο ένα βήμα από την έξοδο.

Μπορεί ο παίκτης να διέψευσε ό,τι κυκλοφόρησε και από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να μην έχουν πει επίσημα κουβέντα, αλλά το θέμα φαίνεται να έχει βάση.

Εξάλλου, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τον Πάρντο για τη σημερινή φιέστα, αλλά πολύ περισσότερο ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες θα πάνε για δύο τερματοφύλακες το καλοκαίρι.

Όπως διαβάζουμε στον «Πρωταθλητή», ο Πάρντο ζήτησε εγγράφως από τον Ολυμπιακό τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές, 900.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, 1 εκ. για τον δεύτερο, 1,1 εκ. για τον τρίτο και 1,2 εκ. για τον τέταρτο! Σύνολο; 4,2 εκ.!

Επίσης, ζήτησε μπόνους μεταγραφής άλλα 400.000 ευρώ επειδή θα αποκτηθεί ως ελεύθερος, παρόλο που ο Ολυμπιακός θα πληρώσει 200.000 ευρώ για τον αποκτήσει από την Ραπίντ. Άρα πάμε στα 4,6 εκ τα σίγουρα.

Παράλληλα, ζήτησε έξτρα μπόνους από 50 χιλ. ευρώ έως 150 χιλ. ευρώ για την κατάκτηση στόχων με την ομάδα (Κύπελλο, πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ ζήτησε επιπλέον 150 χιλ. ευρώ από το προβλεπόμενο πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν βάσει του χρόνου συμμετοχής του!

Ακόμη ζήτησε 12 εισιτήρια VIP για τον ίδιο και την οικογένειά του, δύο αυτοκίνητα Mercedes, ένα υπερπολυτελές τζιπ κι ένα μικρότερο SUV για τη γυναίκα του!

Από τον Ολυμπιακό έλεγαν, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, ότι "τέτοιες απαιτήσεις δεν θα είχε ούτε ο Κασίγιας!".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags