Facebook Pixel 2014 Fifa World Cup-Βίντεο με το περιβάλλον του παιχνιδιού
| 2014-03-31 17:31:00

2014 Fifa World Cup-Βίντεο με το περιβάλλον του παιχνιδιού

2014 Fifa World Cup-Βίντεο με το περιβάλλον του παιχνιδιού

O Απρίλιος πλησιάζει και το Fifa World Cup 2014 έρχεται στα μέσα του μήνα. Η EA Sports αποφάσισε να μας ανοίξει την όρεξη δείχνοντας ένα βίντεο με το μεγαλύτερο μέρος από το περιβάλλον του παιχνιδιού που έχει ντυθεί στα χρώματα του Μουντιάλ.

Το βίντεο περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα modes, που –όπως θα δείτε- είναι τα περισσότερα που έχουμε δει από κάθε άλλη έκδοση Fifa αφιερωμένη σε Euro ή μουντιάλ.

Με μια προσεκτική ματιά στα πλάνα του βίντεο, θα παρατηρήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στα χρώματα του μουντιάλ, την οποία παρουσιάζει ο Mat Prior, επικεφαλής παραγωγής της συγκεκριμένης έκδοσης. Έχουμε καταρχήν το Road to World Cup που είναι το βασικό mode του παιχνιδιού, καθώς περιλαμβάνει 203 εθνικές ομάδες. Επιλέγετε αυτή που θέλετε και διαγωνίζεστε με στόχο το παγκόσμιο κύπελλο ξεκινώντας από τα προκριματικά ή τους ομίλους.

 

Ακολούθως συναντάμε το Captain your country όπου ελέγχετε έναν και μόνο παίκτη, κάτι σαν το Virtual Pro δηλαδή του Fifa, το Road to Rio De Janeiro όπου παίζετε αγώνες περνώντας από όλα τα γήπεδα της Βραζιλίας με τελικό προορισμό το στάδιο Μαρακανά και εν τέλει φτάνουμε στα multiplayer modes.

Στο Online Fifa World Cup δίνετε νοκ-άουτ αγώνεςμε άλλους παίκτες για να κατακτήσετε το παγκόσμιο κύπελλο. Το Story of Qualifying θα περιέχει επιλεγμένους αγώνες που θα ανανεώνονται καθημερινά και στους οποίους θα πρέπει να ανατρέψετε την εις βάρος σας κατάσταση. Οι προσκλήσεις αυτές θα είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τέλος, έχουμε το Story of Finals που είναι τα challenges (παραμένουν σε μόνιμη βάση και τα εκτελείτε όποτε θέλετε) καθένα εκ των οποίων σας δίνει έως τρία objectives για να ολοκληρώσετε.

Ας σταθώ λίγο στο Story of Finals. Σε αυτό το mode, θα ξεκινάτε από συγκεκριμένο λεπτό ενός παλιού πραγματικού αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου και θα καλείστε να ανατρέψετε το εις βάρος σας σκορ. Θα παρατηρήσετε στο παραπάνω βίντεο objectives του στυλ Win the match, Score 2 goals και Get no cards. Τέλος, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες, Skill games, Online φιλικά και υποστήριξη του EA Sports Football Club ώστε όσοι παίζουν το παιχνίδι να καθορίζουν την κατάταξη της εθνικής τους ομάδας ανάλογα με τα levels και το xp που θα αποκτούν καθημερινά. Αντο αποκτήσετε λοιπόν, φροντίστε να ασχοληθείτε εκτενώς!

Το 2014 Fifa World Cup θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου για PS3 και Xbox 360. Στα υπόλοιπα format θα είναι δύσκολο να το δούμε. Η τιμή του είναι αρκετά υψηλή, γύρω στα 50 ευρώ, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για ένα expansion. Πρόπερσι η EA Sports μας είχε δώσει τα μισά περιεχόμενα από όσα διαβάζετε στο Euro 2012, πουλώντας το μόνο online για 20 ευρώ.

Το τελικό συμπέρασμα είναι δικό σας. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της, η EA δεν θα πρέπει να περιμένει ικανοποιητικό τζίρο πωλήσεων με την παραπάνω τιμή καθότι όπως μου έχετε ξαναγράψει σε emails, δεν παύει να είναι προϊόν με ημερομηνία λήξης.

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο manos@gameworld.gr]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail. 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags