Facebook Pixel Το clasico νίκησε στα ντέρμπι!
| 2011-04-17 12:52:00

Το clasico νίκησε στα ντέρμπι!

Το clasico νίκησε στα ντέρμπι!

Τα μερίδια τηλεθέασης του Ρεάλ – Μπαρτσελόνα ήταν μεγαλύτερα από το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ωστόσο, το μπασκετικό ντέρμπι παρακολούθησαν οριακά περισσότεροι τηλεθεατές...

50.000 παραπάνω είδαν το ντέρμπι του Μπάσκετ

Είναι αυτό που λέμε ότι οι... αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Διότι μπορεί το μεγάλο παιχνίδι του Ισπανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ να είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση σε νούμερα από το μπασκετικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το ελληνικό “clasico” είδαν περίπου 50.000 τηλεθεατές παραπάνω.

Συγκεκριμένα το ντέρμπι στο μπάσκετ που μετέδωσε η ΝΕΤ είχε 6% με 13% κάτι που σημαίνει ότι το παρακολούθησαν περίπου 650.000 τηλεθεατές. Αντίθετα το ισπανικό ντέρμπι που έδειξε ο ΣΚΑΪ , έκανε 5,5 με 22%, ωστόσο το παρακολούθησαν περίπου 600.000 ποδοσφαιρόφιλοι.

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο ματς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο “έπαιζε” μόνο του, αφού ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη 01:00, αιτία που ανέβασε το μερίδιό του, αφού δεν υπήρχε ουσιαστικός ανταγωνισμός.

Αντίθετα απέναντι στο Μπάσκετ υπήρχε η πρεμιέρα του greek idol στον ALPHA που πήγε αρκετά καλά και αποτέλεσε άξιο αντίπαλο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags