Facebook Pixel Τα νιάτα του ΠΑΟΚ
| 2011-04-17 14:35:00

Τα νιάτα του ΠΑΟΚ

Τα νιάτα του ΠΑΟΚ

Το who is who των νεαρών παικτών του "Δικεφάλου" που αγωνίζονται δανεικοί σε μικρότερες κατηγορίες και συγκεντρώνουν σοβαρές πιθανότητες από το καλοκαίρι να ξαναφορέσουν την φανέλα με τον "Δικέφαλο" στο στήθος.
 

Οι επιτελείς του "Δικεφάλου" από το καλοκαίρι θεωρείται δεδομένο ότι θα στραφούν σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που πιστεύουν στις δυνατότητες τους. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είτε παίζουν σε κάποια ομάδα ως δανεικοί από τους "ασπρόμαυρους" και θα επιστρέψουν, είτε ανήκουν σε άλλες ομάδες και ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τους συλλόγους τους για να τους αποκτήσει. Αναφερθήκαμε ήδη στην περίπτωση του Παναγιώτη Κουρδάκη που αγωνίζεται στην Επανομή και πριν λίγες μέρες τον είδε αγωνιζόμενο ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

Δύο ακόμη παίκτες που παίζουν δανεικοί από τον ΠΑΟΚ σε ομάδες Γ' Εθνικής είναι ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (δεξιά στην κεντρική φωτογραφία) και ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης. Ο πρώτος είναι δεξιοπόδαρος αμυντικός και αγωνίζεται στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο δεύτερος μέσοαμυντικός και φοράει την φανέλα του Μέγα Αλεξάνδρου.

Ο "έλεγχος" του Αποστολόπουλου

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος είναι γεννημένος στις 7/11/1991 και ξεκίνησε την φετινή σεζόν αγωνιζόμενος στην Ζάκυνθο με την οποία μέτρησε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο. Από ένα σημείο και μετά, όμως, δεν χρησιμοποιούνταν από τον προπονητή της ομάδας και έτσι μεταπήδησε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Με την μακεδονική ομάδα έχει 10 συμμετοχές.

Αναλυτικά:

'09-'10 ΠΑΟΚ

'10-'11 Ζάκυνθος Συμμετοχές πρωτάθλημα: 15 Συμμετοχές κύπελλο: 1

'10-'11 Αναγέννηση Γιαννιτσών Συμμετοχές πρωτάθλημα: 10

Σύνολο: 26 συμμετοχές

Το report του Καρασαλίδη

Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης είναι γεννημένος στις 3/5/1991. Άρχισε την φετινή αγωνιστική με τα χρώματα της Αναγέννησης Γιαννιτσών μετρώντας 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο. Στο δεύτερο μισό της σεζόν έπαιξε για λογαριασμό του Μέγα Αλέξανδρού με την φανέλα του οποίου έγραψε 7 συμμετοχές.

Αναλυτικά:

'08-'09 ΠΑΟΚ

'09-'10 ΠΑΟΚ

'10-'11 Αναγέννηση Γιαννιτσών Συμμετοχές στο πρωτάθλημα: 10 Συμμετοχές στο Κύπελλο: 1

'10-'11 Μέγας Αλέξανδρος Συμμετοχές στο πρωτάθλημα: 7

Σύνολο: 18 συμμετοχές.

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags