Facebook Pixel Το γεμίζουν οι …Ολυμπιακοί!
| 2011-04-17 16:30:00

Το γεμίζουν οι …Ολυμπιακοί!

Το γεμίζουν οι …Ολυμπιακοί!

Ρεκόρ εισιτηρίων αναμένεται να κάνει το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός Βόλου (19:00, ΝS 1). Βοήθεια και από τους …Ολυμπιακούς του Πειραιά!

Οι σχέσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στον Ολυμπιακό Βόλου είναι άριστες, όχι μόνο σε επίπεδο διοίκησης, αλλά και μεταξύ των φιλάθλων, κάτι που φάνηκε άλλωστε και στα μεταξύ τους παιχνίδια τόσο στο Φάληρο όσο και στον Βόλο.

Τη… βοήθεια των Πειραιωτών λοιπόν, φαίνεται πως θα έχει και σήμερα η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου, η οποία στις 19.00 κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο "Πανθεσσαλικό".

Οι Βολιώτες θέλουν μόνο νίκη για να μπουν στα πλέι οφ και για αυτό οι οπαδοί της ομάδας εξαφανίζουν με γοργούς ρυθμούς τα εισιτήρια.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν, πως στις κερκίδες θα βρίσκονται και οπαδοί του Ολυμπιακού Πειραιώς. Άλλωστε, το δικό τους παιχνίδι με την Λάρισα δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, στο κυριακάτικο ματς με το «τριφύλλι», ο Βόλος όχι μόνο να κάνει ρεκόρ, αλλά και να γεμίσει το Πανθεσσαλικό που έχει χωρητικότητα 22.700 θέσεων.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως δεν έχουν δοθεί εισιτήρια ούτε στους ντόπιους οπαδούς των «πρασίνων»…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags