Facebook Pixel «Συγνώμη» και επαναπροσέγγιση Πάρντο
| 2011-04-18 09:21:00

«Συγνώμη» και επαναπροσέγγιση Πάρντο

«Συγνώμη» και επαναπροσέγγιση Πάρντο

Τελικά ο Πάρντο κατάλαβε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να απαντήσει στις εξωπραγματικές απαιτήσεις του και φέρεται να ζήτησε προσωπικά συγνώμη από τον Μαρινάκη ζητώντας του νέο ραντεβού…

Ο Ούρκο Πάρντο μάλλον κατάλαβε ότι οι απαιτήσεις του ήταν τουλάχιστον παράλογες και για τον λόγο αυτό φέρεται να ζήτησε προσωπικά συγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ζητώντας του μάλιστα νέο ραντεβού με τη διοίκηση, χωρίς όμως η απάντηση του πρόεδρου του Ολυμπιακού να έχει γίνει γνωστή προς το παρών.

Η συγκεκριμένη κίνηση επαναπροσέγγισης του Ούρκο Πάρντο δεν αποκλείεται φυσικά να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Βελγοισπανού γκολκίπερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο δανεικός από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου τερματοφύλακας πλησίασε χθες τον Βαγγέλη Μαρινάκη και του ζήτησε συγνώμη, δίνοντας την εξήγηση πως για ότι συνέβη φταίνε οι μάνατζέρ του που δεν χειρίστηκαν σωστά την υπόθεση. «Δεν είμαι βλάκας για να θέλω αυτά τα λεφτά» φέρεται να είπε στον πρόεδρο του Θρύλου ο και στη συνέχεια του ζήτησε νέα συνάντηση με τους συνεργάτες του.

Στην παρούσα φάση πάντως, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει αποφασίσει για το πώς πρέπει να χειριστεί την υπόθεση, όμως φυσικά πλέον δεν αποκλείεται να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον 27χρονο πορτιέρο.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags