Facebook Pixel "Από Λιόν σε ΠΑΟ; Κάπως... ιδιαίτερο!"
| 2011-04-18 10:11:00

"Από Λιόν σε ΠΑΟ; Κάπως... ιδιαίτερο!"

"Από Λιόν σε ΠΑΟ; Κάπως... ιδιαίτερο!"

Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γκοβού. Με τα λεφτά που παίρνεις, λογικά και οι "πράσινοι" το ίδιο θέλουν...

Ο κυνηγός του Παναθηναϊκού μίλησε στην εκπομπή "Canal Football Club", σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στη συμφωνία που έχει κάνει τώρα με το ""τριφύλλι", στην Ελλάδα και το φετινό πρωτάθλημα.

«Στην Λιόν έζησα τις καλύτερες στιγμές μου. Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα και τώρα προετοιμαζόμαστε για την διαδικασία των πλει-οφ. Το πως θα πάνε τα πλει-οφ θα κρίνουν πολλά πράγματα σχετικά με την χρονιά. Προσωπικά έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα.

Προερχόμενος από μια καλά οργανωμένη ομάδα όπως η Λιόν, ήταν κάπως ιδιαίτερο το να βρίσκομαι στην Ελλάδα. Έχουν λίγο παραπάνω το… ελληνικό στοιχείο.

Απο την μεριά μου πάντως προσπαθώ για το καλύτερο, για να ωφελούμαι και εγώ μιας και οι απολαβές μου έχουν στηριχτεί πάνω σε μπόνους. Με δεδομένο ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν ήταν ευχαριστημένοι με την απόδοσή μου, αναγκάστηκα να κάνω μια νέα συμφωνία, με πολύ λιγότερα χρήματα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο 31χρονος άσος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags