Facebook Pixel Παίκτης της χρονιάς ο Γκάρεθ Μπέιλ!
| 2011-04-18 10:26:00

Παίκτης της χρονιάς ο Γκάρεθ Μπέιλ!

Παίκτης της χρονιάς ο Γκάρεθ Μπέιλ!

O Γκάρεθ Μπέιλ ανακηρύχθηκε ο καλύτερος παίκτης για την αγωνιστική σεζόν 2010-2011 στην Αγγλία από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών.

Ο Ουαλός ακραίος μέσος της Τότεναμ έχει πετύχει έως τώρα 11 γκολ με την ομάδα του Λονδίνου, σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις, τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπέιλ έγινε έτσι ο τέταρτος Ουαλός ποδοσφαιριστής που κερδίζει αυτό το βραβείο, μετά τους Ράιαν Γκιγκς, Μαρκ Χιουζ και Ιαν Ρας. «Είμαι πανευτυχής. Είναι μεγάλη η τιμή να λαμβάνω ένα τέτοιο βραβείο, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από τους συναδέλφους μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος των «πετεινών».

Ο Αγγλος διεθνής μέσος της Αρσεναλ, Τζακ Γουίλσιρ, αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ και δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ περήφανος για το συγκεκριμένο βραβείο. Η Άρσεναλ πάντα βγάζει καλούς νεαρούς παίκτες και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αρσέν Βενγκέρ που μου έδωσε τις ευκαιρίες για να δείξω την αξία μου».

Φυσικά, ψηφίσθηκε και η καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς στο αγγλικό πρωτάθλημα, η οποία αποτελείται από τους:

Εντβιν Φαν ντερ Σάαρ (Ολλανδία/Μάντσεστερ Γ.), Μπακαρί Σανιά (Γαλλία/Αρσεναλ), Ασλεϊ Κόουλ (Αγγλία/Τσέλσι), Νεμάνια Βίντιτς (Σερβία/Μάντσεστερ Γ.), Βινσέντ Κομπανί (Βέλγιο/Μάντσεστερ Σ.), Νάνι (Πορτογαλία/Μάντσεστερ Γ.), Σαμίρ Νασρί (Γαλλία/Αρσεναλ), Τζακ Γουίλσιρ (Αγγλία/Αρσεναλ), Γκάρεθ Μπέιλ (Ουαλία/Τότεναμ), Κάρλος Τέβες (Αργεντινή/Μάντσεστερ Σ.), Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (Βουλγαρία/Μάντσεστερ Γ.).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags