Facebook Pixel Πολύωρη συνάντηση Αδαμίδη, Μαύρου
| 2011-04-18 12:27:00

Πολύωρη συνάντηση Αδαμίδη, Μαύρου

Πολύωρη συνάντηση Αδαμίδη, Μαύρου

Γέφυρες στον Θωμά Μαύρο ρίχνει η διοίκηση της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το Contra.gr αποκαλύπτει το ραντεβού του προέδρου της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ Σταύρου Αδαμίδη με τον αρχισκόρερ των ελληνικών γηπέδων, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (15/04) στην καφετέρια που διατηρεί ο δεύτερος στον Άλιμο.

Για περισσότερες από δύο ώρες τα έλεγαν Σταύρος Αδαμίδης και Θωμάς Μαύρος πλαισιωμένοι από τρεις στενούς συνεργάτες του προέδρου της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ κι απομακρυσμένοι από τους υπόλοιπους θαμώνες του μαγαζιού, για να αποχωρήσουν μετά τις 10 το βράδυ.

Το περιεχόμενο των συζητήσεων των δυο ανδρών δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας του "δικεφάλου" βολιδοσκόπησε το ενδιαφέρον του Θωμά Μαύρου να ασχοληθεί με τα κοινά της ΑΕΚ από την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στα ελληνικά γήπεδα ποτέ δεν είχε κρύψει τη διάθεσή του να βοηθήσει την ομάδα με την οποία συνδέθηκε αγωνιστικά και συναισθηματικά βάζοντας ωστόσο και τις δικές του προϋποθέσεις στο τραπέζι.

Από την άλλη η ευρεία αποδοχή που έχει στους οπαδούς της Ένωσης, ανάβει το "πράσινο φως" στην "κιτρινόμαυρη" διοίκηση, ώστε να αξιοποιήσει τον μεγάλο γκολτζή σε κάποιο νευραλγικό πόστο συσπειρώνοντας έτσι μια μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες και δεν αποκλείεται το όνομα του Θωμά Μαύρου να είναι γραμμένα στα χαρτιά που θα έχει μπροστά του ο Σταύρος Αδαμίδης κατά την απολογιστική συνέντευξη Τύπου που θα δώσει τον Μάιο.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags