Facebook Pixel "Απόλυτο διοικητικό ξεβράκωμα"
| 2011-04-18 13:28:00

"Απόλυτο διοικητικό ξεβράκωμα"

"Απόλυτο διοικητικό ξεβράκωμα"

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει ότι οι «μαγκιές» των Μπέων αντανακλούν την απόλυτη διοικητική ανυπαρξία.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Ίχνος εγωισμού
Τις έκανε λοιπόν τις μαγκιές του πάνω στον Παναθηναϊκό και ο Μπέος. Ή αν θέλετε καλύτερα, βρήκε και τις έκανε. Διότι το να έχεις απέναντί σου τον Μαρινάκη και να χάνεις μπορεί και να χωνευτεί, υπό την έννοια ότι είναι τουλάχιστον υπαρκτός αντίπαλος και την ομάδα του την έχεις χρόνια απέναντί σου.

Το να σε ξεβρακώνει όμως έτσι ο Βόλος του Μπέου είναι κατάντια και ξεφτίλα μαζί. Και συνιστά τεράστια ήττα, για να μην πω Βατερλό της διοίκησης (;) του Παναθηναϊκού. Εκεί όπου φαίνεται πως δεν υπάρχει πλέον ίχνος εγωισμού και όποιος γουστάρει πάει και ασελγεί πάνω στο Τριφύλλι και μετά δεν τρέχει μία.

Πρόβατο σε σφαγή
Καλές οι φωνές και οι παραινέσεις προς τους παίκτες για να δώσουν απαντήσεις, αλλά φάνηκε πως αυτό δεν έφτανε. Έτοιμο για σφαγή σε είχαν, τα πάντα ήταν κανονισμένα και για να κερδίσεις θα έπρεπε κυριολεκτικά να ματώσεις. Από τη στιγμή που οι παίκτες έχουν γράψει στα… τρία τους την ομάδα και από τη στιγμή που δεν υπάρχει η παραμικρή προστασία, τζάμπα μιλάμε και τζάμπα «στόχους» βάζαμε και εμείς μέσα από τα γραπτά μας.

Ούτε πλάγιο
Έβλεπες το ματς από την τηλεόραση και σου ερχόταν να τη σπάσεις. Μόνο από τις φανέλες μπορούσες να ξεχωρίσεις ποιος είναι η μικρή και ποιος η μεγάλη ομάδα. Ο Μάνταλος πάντως είχε φροντίσει να αλλάξει... ρόλους. Δύο αποβολές στον Παναθηναϊκό και δύο σε βάρος του πέναλτι, την ώρα που εσύ δεν πήρες ούτε ανάποδο πλάγιο. Τι να λέμε τώρα; Μιλάμε για το απόλυτο ξεβράκωμα. Τα ball boys να πετάνε μέσα μπάλες, ο Μπέος στο φινάλε να σε ξεσκίζει με τρομερές προσβολές και ένας Γόντικας να τρέχει πάνω κάτω να σώσει τα προσχήματα και να βγαίνει στο φινάλε και κερατάς και δαρμένος. Τρομερά και φοβερά πράγματα, απίστευτη γύμνια σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.

Θα ξυπνήσουν;
Δεν ξέρω αν οι μέτοχοι το είδαν το παιχνίδι. Ακόμη κι αν δεν μπήκαν σε αυτό τον κόπο, φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα ενημερωθούν για όσα συνέβησαν στον Βόλο. Αν λοιπόν υπάρχει έστω και ίχνος εγωισμού θα πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ. Τι χειρότερο περιμένουν ακόμη να συμβεί; Να χαθεί και η δεύτερη θέση; Κοντά είμαστε για να γίνει κι αυτό.
Εδώ μιλάμε ότι έχουν μπει μέσα στο σπίτι σου, κλέβουν ό,τι υπάρχει, σου πηδάνε τη γυναίκα, την κόρη, ίσως και τον γιο και εσύ δεν λες κουβέντα και κάθεσαι και τους κοιτάς στο χαλαρό, σαν να μην τρέχει τίποτα. Κάπως έτσι είναι η ιστορία μας, άσχετα αν την περιγράφω λίγο χοντρά. ΕΛΕΟΣ! Δείτε λίγο τα μεγέθη και θα τρελαθείτε. Από τη μία ο πολυμετοχικός (ο ποιος;) Παναθηναϊκός και από την άλλη ο Μπέος! Ρε δεν την κόβουμε καλύτερα την πλάκα;

Κακομαθημένοι
Για τους παίκτες πραγματικά ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Κανένα φιλότιμο. «Λίγοι» μέχρι εκεί που δεν παίρνει και με διάθεση να κρυφτούν πίσω από τους «μεγάλους». Λες και χάσανε από τη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα. Λες και υπήρχε παίκτης στον Βόλο που υπό κανονικές συνθήκες θα είχε θέση στην… αποστολή του Τριφυλλιού. Λες και για όλα μπορεί να λες ότι φταίει η διαιτησία και εσύ να βγαίνεις μια ζωή καθαρός. Μα πού είναι όμως αυτές οι «κανονικές συνθήκες»; Από το Καραϊσκάκη έχουμε να τις δούμε. Αν αυτό δεν λέγεται νοοτροπία κακομαθημένου και ωχαδερφιστή, τότε αλήθεια τι είναι; Και να πω ότι δεν μπορούν; Αφού το έχετε, ρε μάγκες, γιατί μας δουλεύετε ψιλό γαζί;

Κερασάκι στην τούρτα
Φυσικά και δεν πέσαμε από τα σύννεφα με αυτά που είδαμε στον Βόλο. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν για όλα τα φοβερά και τρομερά πράγματα που έχουμε δει φέτος. Με τους αντιπάλους να έχουν στήσει ολόκληρο μηχανισμό με παραρτήματα, κοράκια και οτιδήποτε άλλο αντιπαναθηναϊκό μπορεί κανείς να φανταστεί και εσύ να μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Εκτός από το να πλακώνεται ο ένας μέτοχος με τον άλλον, την ώρα που ο εχθρός αλωνίζει. Συγχαρητήρια, μα έτσι όπως την κόβω τη δουλειά, δεν τον βλέπω τον κόσμο να συνεχίζει να κάθεται απαθής και σύντομα θα αναλάβει δράση. Αυτά τα μηνύματα υπάρχουν στην… ατμόσφαιρα. Και τότε κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσουν οι αντιδράσεις. Ούτε ο Θεός ο ίδιος…

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags