Facebook Pixel Μετά το Πάσχα για Δερμιτζάκη
| 2011-04-18 13:49:00

Μετά το Πάσχα για Δερμιτζάκη

Μετά το Πάσχα για Δερμιτζάκη

Ο Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε πως η παραμονή του ή όχι στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης θα ξεκαθαρίσει μετά το Πάσχα, όταν και η ομάδα θα έχει υποβιβαστεί οριστικά.

«Το αν θα μείνω στην ομάδα θα το συζητήσουμε μετά το Πάσχα, για να δούμε κιόλας σε ποιά κατηγορία θα αγωνιζόμαστε, γιατί πολλά ακούγονται. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν συμπληρώσει το φάκελο», είπε αρχικά στον «Sentra 103.3» ο Δερμιτζάκης και πρόσθεσε:

«Εφόσον μιλάμε για το ποδόσφαιρο και είναι παγκόσμιο το γεγονός με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων, θεωρώ ότι, αν εφαρμοστούν οι Νόμοι, υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν συμπληρώσει τον φάκελο. Μιλάμε για έναν άνισο ανταγωνισμό, ο οποίος γινόταν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Σχετικά, με το θέμα της παραμονή του, επεσήμανε: «Δεν είναι η δική μου επιθυμία, αλλά η επιθυμία και οι στόχοι που θα έχει η ομάδα για το μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το σωματείο, γιατί είναι μια πολύ οργανωμένη και σοβαρή ομάδα. Έχει όλες τις προϋποθέσεις, είτε είσαι προπονητής, είτε ποδοσφαιριστής, να είσαι σε αυτό το κλαμπ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο δουλειάς και οργάνωσης σε αυτή την ομάδα».

Για τον υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης, ανέφερε: «Σίγουρα δεν είναι κάτι το ευχάριστο. Θεωρώ ότι κάναμε μια προσπάθεια, αλλά δυστυχώς δεν δικαιωθήκαμε, γιατί είχαμε κάποια προβλήματα, τα οποία δεν μπορέσαμε να διορθώσουμε και να εκπληρώσουμε το στόχο μας. Σίγουρα οι τρεις ομάδες που αποχαιρέτησαν την κατηγορία ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος. Αλλά για τον Αστέρα δεν θα έλεγα ότι ήταν η ομάδα που έπρεπε να υποβιβαστεί, γιατί έχει τα φόντα και τις δυνατότητες για να μείνει στην κατηγόρια.

Είχαμε σοβαρό πρόβλημα, το οποίο η ομάδα δεν κατάφερε να λύσει ούτε το καλοκαίρι, ούτε και την περίοδο του Ιανουαρίου, και αυτό έχει να κάνει με την επιθετική μας λειτουργία. Ο Αστέρας στατιστικά είναι η 7η καλύτερη ομάδα σε τελειώματα φάσεων, είναι ένα καλό στοιχείο, αλλά δυστυχώς είχαμε την χειρότερη επίθεση. Εν αντιθέσει με την αμυντική λειτουργία, όπου έχουμε την 6η καλύτερη άμυνα. Αυτό που θέλαμε ήταν να κλείσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις όσο γίνεται καλύτερα και αυτό έγινε παίζοντας πολύ καλά στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο».

Τέλος, για το πρωτάθλημα είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρωταθλητής, καθώς διαθέτει ποιότητα και ποσότητα παικτών και φαίνεται η μεγάλη διαφορά που έχει από τις άλλες ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags