Facebook Pixel "Toν ξεφτιλίσαμε τον Παναθηναϊκό!"
| 2011-04-18 14:18:00

"Toν ξεφτιλίσαμε τον Παναθηναϊκό!"

"Toν ξεφτιλίσαμε τον Παναθηναϊκό!"

Συνεχίζει να προκαλεί ο Αχιλλέας Μπέος και μετά την ανακοίνωση του Βόλου βγήκε και στο ραδιόφωνο του "Νοvasport FM" αναφερόμενος στην κόντρα του με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Επειδή έχει ειδικό βάρος ο Παναθηναϊκός πρέπει να επηρεάζει καταστάσεις κατά το δοκούν; Να κερδίζει ο Παναθηναϊκός και όταν βρίζει ο Γόντικας να μην του απαντάς;»

Για τις μπάλες που έπεφταν στο γήπεδο:

«Έχω βγάλει μια ανακοίνωση, όπου φαίνεται ότι αναγνωρίζουμε πως οι μπάλες κακώς έπεσαν και σίγουρα δεν έπεσαν μόνες του. Είτε τις έριξε ο φροντιστής, είτε ο φυσικοθεραπευτής, είτε ο υπεύθυνος ασφαλείας, το θέμα είναι ότι δεν πήρε εντολή. Κακώς έπεσαν οι μπάλες στο γήπεδο. Δεν είμαι δίπλα στον πάγκο και μόλις το είδα πήγα και τους είπα να σταματήσουν.

Είναι φτηνές δικαιολογίες τα μπολ μπόις. Δεν διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Δεν ήταν οι φραστικές επιθέσεις η αιτία της ήττας. Κακώς έγινε ό,τι έγινε από κάποιον, αλλά είμαστε καινούργια ομάδα που μαθαίνει».

Για το επεισόδιο με τον Γόντικα:

«Παραδέχομαι ότι είχα φραστικό επεισόδιο με τον κ. Γόντικα. Αν υποστηρίζετε ότι έγινε χωρίς να προκληθώ, σας λέω ότι δεν έχω χαρτί από τρελοκομείο».

Για τις δηλώσεις του:

«Φιλοξένια για μένα σημαίνει οι 20-30-130 επίσημοι του Παναθηναϊκού, να έρθουν στο Βόλο να τους κεράσουμε έναν καφέ και στο γήπεδο να μην τους συμβεί τίποτα. Οι δηλώσεις μου έγιναν μπροστά στην κάμερα και δεν σημαίνουν τίποτα. Δεν τις έκανα κρυφά μετά το τέλος του αγώνα.

Τις τελευταίες 10-20 μέρες έχω δεχτεί επίθεση από δικαίους και αδίκους, από παράγοντες και μη, οπότε τελειώνοντας το παιχνίδι είπα, μίλησα κατά την άποψή μου, είπα την κρίση μου. Το Σύνταγμα μου δίνει το δικαίωμα αυτό. Η κρίση μου ήταν ότι το ποδόσφαιρο δεν διοικείται από τεχνοκράτες και υπαλλήλους. Αυτοί δεν πληρώνουν από την τσέπη τους.

Εδώ δεν είμαστε Αγγλία και Ισπανία. Δεν τα έχουν καταφέρει άνθρωποι όπως ο Μυτιληναίος και ο Κοντομηνάς. Δεν είναι όλοι Βαρδινογιάννης και Κόκκαλης. Θέλετε να πω ότι οι δηλώσεις ήταν με άκομψο τρόπο, έστω, αλλά αυτή είναι η κρίση μου».

Για την παρουσία των παραγόντων του Παναθηναϊκού στον Βόλο:

«Επειδή εμείς είμαστε άντρες περήφανοι για αυτό που κάνουμε, δεν θέλαμε αδιάφορο Παναθηναϊκός. Ήρθε με διάφορους παράγοντες να έχουν τάξει πριμ νίκης, να κάνουν εκστρατεία οι προεδρεύοντες αντιπρόεδροι τύπου Γόντικα, να προσπαθούν να πείσουν τους παίκτες τους ότι είναι τελικός και καλά κάνανε. Αυτό δείχνει την αξία μας όταν ένας Παναθηναϊκός κάνει όλα αυτά για να νικήσει το Βόλο. Εκεί καταντήσατε τον Παναθηναϊκό και μπράβο σας.

Στον πρώτο γύρο, όταν μπουκάρησαν οι οπαδοί στο γήπεδο χτύπησαν τον φροντιστή μας, αλλά δεν δώσαμε συνέχεια, αλλά αυτά τα πράγματα γίνονται στην Ελλάδα».

Για τις ευθύνες που του αναλογούν:

«Αν νομίζετε ότι τα τελευταία 30 χρόνια, τα κακώς κείμενα που υπάρχουν τα δημιούργησε ο Μπέος, τότε τι να πω. Δηλαδή πέρσι που ήταν το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό, όλα ήταν καλά;»

Για τα κακώς κείμενα δεν φταίνε τα Τρίκαλα, οι Σέρρες και ο Βόλος, ούτε ο Θεοδωρίδης και Μπέος, αλλά αυτοί που διευθύνουν τη Σούπερ Λίγκα.

«Εάν νομίζετε ότι το “φλώρος” είναι αυτό που δημιουργεί πρόβλημα στο ποδόσφαιρο, τότε σκεφτόσαστε λάθος. Συγγνώμη να ζητήσει ο Παναθηναϊκός, όχι ο Βόλος και ο Μπέος. Στον Βόλο, δεν έχουμε καμία βία κι ούτε έχουμε δημιουργήσει, άλλοι που έχουν έρθει εδώ τα έχουν προξενήσει. Προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο ότι αυτός ο “θίασος” που παρουσιάζετε στον αγωνιστικό χώρο είναι φταίξιμο του Μπέου.

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν καταλαβαίνω από Παναθηναϊκούς. Αυτοί αποκάλεσαν τον Μπέο “βαριετέ” κι εγώ θα τους αποκαλέσω όπως θέλω».

Για το τι είπε στον Σισέ:

«Να ρωτήσετε τον Σισέ τι του είπα. Διαφωνώ με τον χαρακτήρα του, αλλά αναγνωρίζω την ποιότητά του. Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι το ματς ήταν ραντεβού με την ιστορία για εμάς. Αν κάναμε δύο λάθη, τρία λάθη, του ζητώ συγγνώμη. Αν πετάξαμε δύο μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το καταδικάζουμε. Και σε μας έχουν πετάξει και δεν μας άρεσε. Τι να κάνουμε θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε. Το παράδειγμα πρέπει να το δείχνει ο μεγάλος. Να τα καταδικάσουν πρώτα αυτού και να κάνουν την αρχή.

Όσον αφορά το διάλογο που έγινε στα αποδυτήρια, δεν είδε ο κόσμος τίποτα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Βόλος δεν κέρδισε παλικαρίσια τον Παναθηναϊκό. Τον ξεφτίλισε. Είναι μια τεράστια δύναμη ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τον Βόλο. Στο 2-0 γυρίσαμε πίσω επειδή είχαμε ένα παιδί από τις ακαδημίες, αν είχαμε κανονικό πορτιέρο θα βάζαμε κι άλλα γκολ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags