Facebook Pixel «Ο στόχος επετεύχθη!»
| 2011-04-18 14:42:00

«Ο στόχος επετεύχθη!»

«Ο στόχος επετεύχθη!»

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Εργοτέλη μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, καθώς ο κρητικός σύλλογος τερμάτισε στην υψηλότερη θέση που έχει πάρει ποτέ στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ακόμα μια αγωνιστική περίοδος με την ομάδα μας στη Σούπερ Λίγκα ολοκληρώθηκε χθες επιτυχημένα. Στόχος μας από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν να τερματίσει ο Εργοτέλης στην υψηλότερη θέση της ιστορίας του. Ο τερματισμός στην 8η θέση αποτελεί τη δικαίωση των προσπαθειών όλων μας. Πιο ψηλά από ποτέ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Διεθνής Ενωσις Εργοτέλης ευχαριστεί ολόθερμα τους οπαδούς, τους φίλους της ομάδας και ειδικότερα τη λέσχη φίλων Εργοτέλη «Daltons» και τους «Alternatives» για την πολύτιμη στήριξη που προσέφεραν στην ομάδα μας και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη σεζόν με ακόμα υψηλότερους στόχους και ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Διεθνής Ενωσις Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς για την συνεισφορά τους στη φετινή προσπάθεια και προσβλέπει σε ακόμα εποικοδομητικότερη συνεργασία στο μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags