Facebook Pixel Η ΤΣΣΚΑ έκλεψε τον Παναθηναϊκό
| 2014-04-16 22:50:00

Η ΤΣΣΚΑ έκλεψε τον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Η ΤΣΣΚΑ έκλεψε τον Παναθηναϊκό

Η ΤΣΣΚΑ έκλεψε τη νίκη μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού, ο Διαμαντίδης δεν έκανε ποτέ δηλώσεις κατά των διαιτητών, αλλά η ουσία είναι μία. Χάθηκε η ευκαιρία.
 

"Μας έκλεψαν τη νίκη οι διαιτητές", γράφτηκε ότι είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, αλλά ο ίδιος δηλώσεις δεν έκανε. Και δεν συνηθίζει να μιλάει έτσι. Συνήθως ό,τι είναι να πει, το λέει στο παρκέ, αλλά αυτή τη φορά ξέχασε να πει την τελευταία λέξη. Προσπάθησε να το κάνει, ήταν έτοιμος να στείλει συστημένο τρίποντο όπως πέρυσι στη Βαρκελώνη, αλλά τελικά η κατάληξη της φάσης θύμισε το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης. Τότε που δεν πρόλαβε να σουτάρει και η ΤΣΣΚΑ βγήκε νικήτρια. Τώρα ο Μήτσος ήταν έτοιμος να πυροβολήσει, αλλά τελευταία στιγμή έγινε η παγίδα από τη ρωσική ομάδα και η ευκαιρία χάθηκε.

Το παιχνίδι πήγε στην παράταση, αλλά το συμπέρασμα είναι ένα. Χωρίς τον Τεόντοσιτς η ΤΣΣΚΑ δεν υπάρχει. Χωρίς το τρελόπαιδο από τη Σερβία, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο. Το μπρέικ χάθηκε δίχως να το καταλάβει κανείς, ο Παναθηναϊκός είχε το ματς στα χέρια του και το έκλεψαν οι Ρώσοι. Αλλά την Μεγάλη Παρασκευή, οι πράσινοι δεν πρόκειται να κάνουν δεύτερο δώρο, έτσι όπως παίζει η ΤΣΣΚΑ, είναι δώρο για τον Παναθηναϊκό που βρέθηκε στο δρόμο του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags