Facebook Pixel «Επίδειξη περιστεριώτικου ήθους και πολιτισμού!»
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-18 16:29:00

«Επίδειξη περιστεριώτικου ήθους και πολιτισμού!»

«Επίδειξη περιστεριώτικου ήθους και πολιτισμού!»

Χαμηλούς τους τόνους κράτησε ο Γιώργος Σπανός ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ (30/4, ΟΑΚΑ), ευχόμενος ο Ατρόμητος να γυρίσει αγκαλιά με το τρόπαιο στο Περιστέρι.

«Πρόκειται για ένα ιστορικό ραντεβού για την πόλη του Περιστερίου. Θα κάνουμε μια επίδειξη του περιστεριώτικου ήθους και πολιτισμού. Θα δείξουμε την κουλτούρα μας ως πόλη κι εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε το στόχο μας», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Σπανός, στη συνέντευξη Τύπου.

Σε ερώτηση σχετικά με το πόσο θα επηρεάσει ο τελικός τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα περίοδο, απάντησε: «Αυτό θα καθοριστεί από το αν θα βγούμε στην Ευρώπη. Διαφορετικός θα είναι ο σχεδιασμός αν προκριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ, διαφορετικός αν δεν τα καταφέρουμε. Κάποιες σκέψεις έχουν ήδη γίνει, αλλά προς το παρόν και μέχρι τον τελικό της 30ής Απριλίου, το μυαλό μας είναι μόνο εκεί».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη βοήθεια των Ακαδημιών: «Να ξέρετε όμως ότι εγώ δεν θα υποθηκεύσω ποτέ το μέλλον του συλλόγου, ο οποίος πορεύεται πάντα σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Το αντίδοτο για την κρίση είναι οι Ακαδημίες. Έχουμε αποδείξει ότι ο Ατρόμητος βασίζεται στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, κάτι που θέλουμε να γίνεται και στο μέλλον. Πιστεύω πως θα κρατήσουμε τους παίκτες που θέλουμε, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 30 Απριλίου. Μέχρι τότε όλοι κρίνονται».

Από τη δική του μεριά, ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης επεσήμανε: «Στόχος μας είναι να μετακομίσει όλο το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ στις 30 Απριλίου. Οι πιθανότητες είναι 50-50 αλλά νομίζω ότι έχουμε κι ένα σχετικό προβάδισμα λόγω πάθους και ψυχολογίας. Δεν πρέπει να μείνει ούτε ένα εισιτήριο αδιάθετο».

Ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, Σταύρος Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Εμείς οι παλαίμαχοι θα δώσουμε τη δική μας μάχη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Μια φορά στα δικά μου χρόνια χάσαμε στο ‘κορώνα-γράμματα’ από τον ΠΑΟΚ την πρόκρισή μας στον τελικό. Ελπίζω αυτή τη φορά να είμαστε πιο τυχεροί».

Παρών ήταν και ο επίτιμος πρόεδρος του σωματείου ΓΣ Περιστερίου, Πέτρος Μουγιάκος, ο οποίος ευχήθηκε: «Μέσα από την καρδιά μου η ομάδα μας να κατακτήσει το τρόπαιο. Στις 30 Απριλίου όλοι οι Περιστεριώτες θα είμαστε ταξιδιώτες σε ένα από τα καλύτερα ταξίδια της ζωή μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags