Facebook Pixel "Θέλει ξεκούραση ο Σάλπι"
| 2011-04-18 16:57:00

"Θέλει ξεκούραση ο Σάλπι"

"Θέλει ξεκούραση ο Σάλπι"

O Πάμπλο Κοντρέρας εξήγησε την επιθετική αφλογιστία του Σαλπιγγίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοντρέρας πριν τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ:

Για το που προτιμά να ξεκινήσουν οι αγώνες των πλέι οφ: "Όντως για εμένα είναι αδιάφορο, αλλά θα ήθελα να ξεκινήσουμε τους αγώνες μας στην Τούμπα."

Για το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ:Παναθηναϊκός ξεκινά με τρεις πόντους παραπάνω από εμάς και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Εμείς, πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να καλύψουμε αυτή τη διαφορά και να βγούμε πρώτοι."

Για τις αδυναμίες που δείχνουν οι άλλες ομάδες: "Εμείς πρέπει να βρούμε τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός και οι άλλες ομάδες, να τα εκμεταλλευτούμε και να βγούμε πρώτοι."

Για το τι πρέπει να διορθώσει ο ΠΑΟΚ εν όψει των πλέι οφ: "Ο προπονητής γνωρίζει τις αδυναμίες για αυτό υπάρχουν αυτές οι μέρες για να προπονηθούμε κατάλληλα και να μπούμε έτοιμοι στα πλέι οφ."

Για την απόδοση του Σαλπιγγίδη: "Ο Σαλπιγγίδης πρέπει να ξεκουραστεί. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ελλάδα. Έχει την υποστήριξή μας, για να επιστρέψει και να πετύχει γκολ."

Για τους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα: "Σαν φίλαθλος και εγώ θα καθίσω να παρακολουθήσω τους αγώνες. Θα τους δω όλους."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags