Facebook Pixel Ντελγκάδο, Γέστε και Τζαβέλας
| 2011-04-19 08:15:00

Ντελγκάδο, Γέστε και Τζαβέλας

Ντελγκάδο, Γέστε και Τζαβέλας

Ο Ντελγκάδο έστειλε το μήνυμά του στον Ολυμπιακό, ο Βαλβέρδε θέλει και πάλι το «κομπιούτερ» Γέστε και έγινε η πρώτη διερευνητική κρούση για Τζαβέλα, τον νούμερο ένα ελληνικό στόχο του Μαρινάκη.

«Έρχομαι στον Ολυμπιακό, αν ικανοποιηθώ οικονομικά. Έρχομαι και… αύριο αν θέλετε. Είμαι ελεύθερος και διαθέσιμος να συζητήσουμε όποτε και όπου θέλετε», τονίζει ο 29χρονος Αργεντίνος Σέζαρ Ντελγκάδο.

Ο άσος τη Λιόν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, και οι Λιονέ δεν είναι διατεθειμένοι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ο παίκτης έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι το έδειξαν μόλις τους προτάθηκε ο Τσελίτο, όπως είναι το προσωνύμιό του.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγα χρόνια ο Ολυμπιακός είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του, καθώς έληγε το συμβόλαιό του με την Κρουζ Αζούλ από το Μεξικό, αλλά η ομάδα του ζήταγε αρκετά χρήματα και τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή του, παρά το γεγονός ότι τα είχε βρει με τον παίκτη. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν να περιμένουν μερικούς μήνες, και αντί να πάρουν τον Ντελγκάδο τον Αύγουστο να τον αποκτήσουν ελεύθερο τον Δεκέμβριο, όμως λίγες μέρες μετά η Λιόν τα βρήκε με την ομάδα του και ο ποδοσφαιριστής έκανε το Ευρωπαϊκό του άλμα.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags