Facebook Pixel "Ο Κόκκαλης 12, ο Μαρινάκης 20!"
| 2011-04-19 08:40:00

"Ο Κόκκαλης 12, ο Μαρινάκης 20!"

"Ο Κόκκαλης 12, ο Μαρινάκης 20!"

Στο γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό και σκοπεύει να γίνει μία λύση 20ετίας για τους "ερυθρόλευκους", αναφέρθηκε στο σημερινό του σχόλιο, στο blog του, ο Κώστας Νικολακόπουλος...

• Όταν πρωτοανέλαβε τον Ολυμπιακό ο Β. Μαρινάκης, είχε διαρρεύσει από τους δικούς του ανθρώπους προς τον Τύπο μία χαρακτηριστική ατάκα: «Ο Βαγγέλης έρχεται στον Θρύλο για να μείνει. Να είναι λύση του Ολυμπιακού για 20 χρόνια».

• Το νούμερο 20 ο Μαρινάκης το επανέλαβε, ο ίδιος πια, προχθές, στο περιθώριο της φιέστας του Ολυμπιακού. Δηλώνοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει να πανηγυρίσει άλλα 20 πρωταθλήματα μέσα στο σπίτι του!

• Πολλοί νομίζουν ότι ήταν μία δήλωση πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής. Μία τεράστια υπερβολή, που δικαιολογείται ίσως κατά κάποιο τρόπο, γιατί πρόκειται για ένα άνθρωπο με την τεράστια επιτυχία να πάρει πρωτάθλημα με την πρώτη του σεζόν σε ένα τόσο μεγάλο, αλλά και δύσκολο σύλλογο, όπως ο πρώτος της χώρας, ο Ολυμπιακός.

• Όμως, νομίζω ότι ο Μαρινάκης δεν το είπε έτσι. Το είπε γιατί πραγματικά το πιστεύει. Φαίνεται ο άνθρωπος από την όλη του δραστηριότητα εδώ κι ένα χρόνο, ότι το πιστεύει πως μπορεί να κάνει αυτό ακριβώς που δήλωσε ο Σ. Κόκκαλης, λίγα λεπτά μόλις μετά τη δική του δήλωση περί «θρυλικής 20ετίας».

• Τι είπε ο Κόκκαλης; «Ελπίζω ο Βαγγέλης Μαρινάκης να ξεπεράσει και τα δικά μου κατορθώματα». Δηλαδή, να τον ξεπεράσει τον Κόκκαλη, που μέσα σε 13 χρόνια πήρε 12 πρωταθλήματα!

• Θέλει να γράψει ο Μαρινάκης τη δική του ιστορία στη μεγαλύτερη αθλητική παράταξη του τόπου. Ο νεαρός εφοπλιστής από μόνος του σήκωσε ψηλά τον πήχη, προβλέποντας 20ετή ερυθρόλευκη κυριαρχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

• Και είναι καλό για τον Ολυμπιακό αυτό. Είναι σύλλογος ο Ολυμπιακός που θέλει ψηλά τον πήχη. Έτσι έκανε κι ο Κόκκαλης, που είχε φτάσει στο σημείο να μιλήσει και για ένα ευρωπαϊκό τελικό του Ολυμπιακού. Κι αν ήταν πιο τυχερός το 1999, ίσως και να τα είχε καταφέρει ο μεγάλος αυτός πρόεδρος-κι ας μην είχε ακόμη κάνει εκείνη τη δήλωση! Ποιος ξέρει, μπορεί ο Μαρινάκης να είναι πιο τυχερός. Και μαζί του κι ο Ολυμπιακός.

• Προς το παρόν, όμως, προέχει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει το χτίσιμο μίας καλής ομάδας, ώστε να έρθει το 2ο πρωτάθλημα. Έτσι, άλλωστε, χτίζεται μία αυτοκρατορία. Σιγά σιγά.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags