Facebook Pixel Οι στιχομυθίες του… Βόλου
| 2011-04-19 09:18:00

Οι στιχομυθίες του… Βόλου

Οι στιχομυθίες του… Βόλου

Δεν πρέπει να έχει πλούσιο λεξιλόγιο ο Μπέος, αν αναλογιστεί κανείς ότι επαναλάμβανε συνεχώς δύο-τρεις ίδιες λέξεις προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της Κυριακής...

Τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά και ο Δημήτρης Γόντικας από τον Αχιλλέα Μπέο, όπως και από άλλα μέλη των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, παρουσιάζει σήμερα η Sportday.

Στην αρχή της αναμέτρησης, ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλών έλεγε: «Παιδιά, ήρεμα, ε; Δεν παίζετε για κανέναν τίτλο. Να μπούμε μαζί στα πλέι οφ», σε αντίθεση με το ημίχρονο όταν και άρχισαν οι φωνές, τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με τον Καραγκούνη να αντιδρά, λέγοντας: «Τί είναι αυτά, ρε;» και τον Μπέο να απευθύνεται στον Λέτο: «Τί είναι αυτά, ρε, που κάνεις; Όλο νεύρα και διαμαρτυρίες είσαι. Παίξε ήρεμα, ρε, άντε λες και θα κερδίσεις τίποτα».

Απευθυνόμενος στον Φερέιρα, πρόσθεσε στα αγγλικά: «Τί κάνουν οι παίκτες σου, ρε μ...; Είναι σημαντικό για μας το παιχνίδι. Θα καταλάβετε τίποτα εσείς που φωνάζετε και διαμαρτύρεστε. Κάντε μας τη χάρη και παίξτε πιο ήρεμα. Τί ήρθατε να κάνετε εδώ;», με τον συνεργάτη του Φερέιρα, Ζοσέ Γκόμες, να αντιδρά, απαντώντας: «Άντε γ...». Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Φερέιρα, απευθυνόμενος στους συνεργάτες του τόνιζε: «Αυτός είναι πρόεδρος ομάδας που μπορεί να παίζει στην Ευρώπη του χρόνου; Αν είναι δυνατόν». Στα παράπονα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τις μπάλες που έπεφταν στο γήπεδο, ο Μπέος απαντούσε σε έντονο ύφος: «Πώς κάνετε έτσι; Στα πλέι οφ δεν θα πετάω μπάλες στο γήπεδο».

Η στιχομυθία με τον Σισέ, μετά το τέλος του αγώνα ήταν:
Α.Μ.: «Τζιμπρίλ, θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την ένταση στο τέλος και τις μπάλες. Είναι σπουδαία υπόθεση για μία ομάδα σαν εμάς να μπούμε στα πλέι οφ και να παίξουμε στην Ευρώπη. Θέλω να το καταλάβεις και συγγνώμη αν έγινε κάτι που σε ενόχλησε. Ήταν στην ένταση του αγώνα και δεν έχει κανείς κάτι μαζί σου».

ΤΖ.Σ.: «Αυτά δεν είναι ποδόσφαιρο. Έτσι θέλετε να κερδίζετε; Είστε ευχαριστημένοι με αυτό;».

Πλησιάζοντας τον Δημήτρη Γόντικα, ο Μπέος του είπε: «Δημήτρη, όλα καλά; Αν έγινε κάτι στο τέλος με τις μπάλες που έπεφταν, συγγνώμη. Ήταν στην ένταση του αγώνα». Ερωτηθείς από τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού για τα περί «υπαλλήλων και φλώρων», ο Μπέος απάντησε: «Ναι, ρε, το είπα. Τί θέλετε; Σας γ... και θα σας γ... ξανά στα πλέι οφ». Η απάντηση του Γόντικα ήταν στο ίδιο ύφος: «Αφού το ποδόσφαιρο διοικείται από υπόδικους. Φύγε, ρε λαμόγιο κ... χοντρέ».

Στο τέλος του αγώνα ένα στέλεχος του Ολυμπιακού Βόλου ζήτησε στα αποδυτήρια μία φανέλα ενός παίκτη από τους «πράσινους». «Φύγε από εδώ. Πήγατε το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω και θέλετε και μπλούζα;», του απάντησαν κι αποχώρησε με άδεια χέρια.

Πηγή: sportday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags