Facebook Pixel Ραντεβού για Τζαβέλλα
| 2011-04-19 09:37:00

Ραντεβού για Τζαβέλλα

Ραντεβού για Τζαβέλλα

Ο Νο 1 στόχος των «ερυθρόλευκων» από την ελληνική αγορά είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας όχι βάσει πληροφοριών απλά, αλλά και σύμφωνα με αυτά που έχουν πει επισήμως κορυφαία στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ.

Μια μεταγραφική υπόθεση που μόνο εύκολη δεν είναι, όμως στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να την παλέψουν όσο πάει και να ρίξουν όλα τα χαρτιά τους στο τραπέζι για να πείσουν αρχικά την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης να τον πουλήσει και βεβαίως το διεθνή άσο να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μια υπόθεση που πιθανώς να τραβήξει μέχρι να υπάρξει οριστικό φινάλε, θετικό ή αρνητικό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη όμως να μη χάνει χρόνο! Γι' αυτό ακριβώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε ήδη την πρώτη του κίνηση στην προσπάθεια της απόκτησης του Γιώργου Τζαβέλλα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε χθες συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκο, για να του μεταφέρει το «ζεστό» ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τζαβέλλα και να κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη για το κατά πόσον είναι και ο ίδιος θετικός για αυτήν τη μεταγραφή. Με τον Τζαβέλλα να έχει για άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα, η οποία τον απέκτησε πέρυσι απο τον Πανιώνιο, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τον πρώτο λόγο τον έχει η Αϊντραχτ.

Ακόμη και στην περίπτωση που ο Τζαβέλλας είναι θετικός για επιστροφή του στην Ελλάδα και αφού καλυφθεί 100% στο οικονομικό κομμάτι, το... μαχαίρι και το καρπούζι τα έχει η Αϊντραχτ που έδωσε πέρυσι 1,2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Πανιώνιο. Με το σκεπτικό μάλιστα πως ο Τζαβέλλας έκανε μια πολύ καλή χρονιά, είναι λογικό και οι όποιες απαιτήσεις των Γερμανών να είναι υψηλές.

Οπως κι αν έχει, πάντως, ο Ολυμπιακός δείχνει εμπράκτως πως θέλει τον Τζαβέλλα κάνοντας την πρώτη του κίνηση στη «σκακιέρα» μιας δύσκολης μεταγραφής. Και είναι βέβαιο πως δεν θα μείνει εκεί, μια και ο νεαρός αριστερός μπακ είναι με διαφορά ο Νο 1 στόχος για την αναπλήρωση του κενού που αφήνει ο Ραούλ Μπράβο αποχωρώντας απο την ομάδα. Γκέκας, Σάντσες και Κάλστρομ.

Ο Κουτσολιάκος, ξέχωρα από τον Τζαβέλλα, έχει πελάτη και τον Φάνη Γκέκα, το όνομα του οποίου είναι στα υπ' όψιν για τους «ερυθρόλευκους» αναφορικά με την επιθετική τους γραμμή. Δεν αποκλείεται είτε χθες είτε σε κάποιο από τα επόμενα ραντεβού που θα έχουν οι δύο πλευρές να πέσει και το όνομα του Γκέκα στο τραπέζι.

Από εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή ο Ολυμπιακός χρειάζεται σημαντική ενίσχυση εν όψει της νέας σεζόν, όπως ζήτησε άλλωστε και ο Βαλβέρδε από τη διοίκηση, με τους «ερυθρόλευκους» να καταλήγουν στους βασικούς στόχους και να ετοιμάζουν και εκεί κινήσεις για να «τρέξουν» τα θέματα. Ο Σάντσες είναι ξεκάθαρα στα μεταγραφικά πλάνα των πρωταθλητών, που θα κάνουν σύντομα επίσημη πρόταση στη Βαλενσιέν, ενώ αναμένεται να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για τον Κάλστρομ. Δύσκολη η περίπτωση του Σουηδού, όμως στον Ολυμπιακό είναι σίγουρο πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags