Facebook Pixel "Σοβαροί με Πανελλήνιο"
| 2011-04-19 13:05:00

"Σοβαροί με Πανελλήνιο"

"Σοβαροί με Πανελλήνιο"

Στα χρόνια της παρουσίας του στην Ελλάδα έχει δείξει ότι θέλει τη νίκη σε κάθε ματς, ασχέτως του αντιπάλου. Το ίδιο ζήτησε και τώρα ο Ομπράντοβιτς, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.  

Ο Παναθηναϊκος αντιμετωπίζει αύριο, στο ΟΑΚΑ, τον Πανελλήνιο και ο "Ζοτς" σχολίασε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Κλείνει η κανονική περίοδος και αυτό που θέλουμε για μια ακόμη φορά είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε κάποιους παίκτες που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το στόχο και το ζητούμενο: Να είμαστε σοβαροί από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης».

Από την πλευρά των παικτών, ο Άλεξ Μάριτς ανέφερε: «Θέλουμε να τελειώσουμε την κανονική περίοδο δυνατά, με ένα καλό παιχνίδι για πολλούς λόγους. Θέλουμε να επιστρέψουμε μετά τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα για τη δική μας καλύτερη ψυχολογία, γνωρίζοντας ότι μετά θα σταματήσουμε για λίγες μέρες, πριν την έναρξη των πλέι οφ, αλλά και του φάιναλ φορ που έπεται.

Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε απουσίες, αλλά αυτό που ισχύει πάντα, θα ισχύσει κι αυτή τη φορά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, θα προετοιμαστούμε όπως προετοιμαζόμαστε για όλους τους αγώνες, αναζητώντας μια καλή παρουσία και συγκέντρωση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags