Facebook Pixel Διαγωνισμός Football Manager 2014 Classic!
| 2014-05-01 17:52:00

Διαγωνισμός Football Manager 2014 Classic!

Διαγωνισμός Football Manager 2014 Classic!

Αφήστε το σχόλιό σας και κερδίστε ένα αντίτυπο του Football Manager 2014 στο PS Vita! Το Sportdog σε συνεργασία με την Zegetron σας χαρίζει ένα Football Manager 2014 Classic. Πρόκειται για την έκδοση του FM 2014 στο PS Vita, την φορητή κονσόλα της Sony.
 

Το manager game της Sports Interactive κυκλοφόρησε την φορητή έκδοσή του τον Απρίλιο και εμείς σας προσφέρουμε ένα αντίτυπο με την εξής απλής διαδικασία:

1)Κάντε Like σε αυτό το άρθρο.
2)Στο κάτω μέρος του άρθρου συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook. Αφήστε το σχόλιό σας γράφοντας το τελευταίο Football Manager που παίξατε, την ομάδα που αναλάβατε και την χρονιά που βρίσκεστε.

Προαιρετικά αν θέλετε μπορείτε να γράψετε και τους παίκτες που αγοράσατε.

Ο νικητής θα προκύψει μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθεί σε μία εβδομάδα. Προσοχή: Μην ξεχάσετε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Παράδειγμα:
Προσωπικά παίζω Football Manager 2014. Έχω δοκιμάσει τρεις ομάδες. Παναθηναϊκό, Άγιο Νικόλαο (Γ’ Εθνική) και Exeter. Με τον Παναθηναϊκό και τον Άγιο Νικόλαο βρίσκομαι στη δεύτερη χρονιά.

Στον Παναθηναϊκό έχω κρατήσει Καπίνο, Λαγό, Ajagun, Quincy, Τριανταφυλλόπουλο, Κλωναρίδη και Σπυρόπουλο. Αγόρασα Betao, Maksimovic, Fran Merida (ελεύθερο), Bukcevic και δανεικούς τους Denswil, Januzaj και Απόστολο Βέλλιο από Everton που τον έχω από την πρώτη χρονιά δανεικό σερί και σκοράρει κατά ρυπάς. Ανανεώνει τον δανεισμό του πολύ εύκολα. Όσο για το σύστημα επιλέγω 4-5-1 το οποίο στα Tactics απεικονίζεται ως 4-1-2-2-1 (με δύο wingers). Στην Ευρώπη πέρασα στην επόμενη προκριματική φάση του Europa League με νίκη σε διπλό αγώνα επί της Sturm Gratz (5-1 εκτός και 1-1 εντός).

Από την άλλη, στον Άγιο Νικόλαο κατάφερα απλά να μείνω κατηγορία οριακά καθώς στο FM η ομάδα αυτή εμφανίζεται ως η χειρότερη της Γ’ Εθνικής και με σχεδόν μηδενικό μπάτζετ. Απέκτησα μόνο regenerated παίκτες. Στη δεύτερη σεζόν δεν μου επετράπη να αγοράσω καλύτερους παίκτες (χειρότερους θα έλεγα) ακριβώς διότι η Γ’ Εθνική δεν συμπεριλήφθη εξ αρχής στο παιχνίδι, οπότε το reputation δεν ανεβαίνει όπως στα ενεργά πρωταθλήματα. Αυτό είναι κάτι που η Sports Interactive θα έπρεπε να κοιτάξει.

Ασφαλώς δεν χρειάζεται η δική σας ιστορία να είναι τόσο μεγάλη. Γράψτε τα πολύ βασικά όπως ομάδα και έκδοση παιχνιδιού ή ακόμα και παίκτες που αγοράσατε. Θυμηθείτε να κάνετε login με τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε μία εβδομάδα και θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mailστο [email protected]]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshotsή απορίες στο παραπάνω e-mail. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags