Facebook Pixel "Νίκη με καλή εμφάνιση"
| 2011-04-19 16:03:00

"Νίκη με καλή εμφάνιση"

"Νίκη με καλή εμφάνιση"

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα εναντίον του Πανελληνίου, στο ΟΑΚΑ και στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «πράσινοι».

«Αυτό που θέλαμε αυτές τις μέρες ήταν να δουλέψουμε σωστά, αλλά και να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Υπάρχουν κάποιοι τραυματίες, υπάρχουν παίκτες που είχαν περισσότερο χρόνο το τελευταίο διάστημα. Όλα αυτά φυσικά χωρίς να υποτιμούμε καθόλου και σε τίποτα τον Πανελλήνιο, ο οποίος είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έκανε ένα «come back» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Έχει προχωρήσει σε αλλαγές, σε προσθήκες όπως αυτή του Βλάντο Σεπάνοβιτς που είναι παλιός μας γνώριμος. Είναι μια ομάδα που έπαιξε καλό μπάσκετ.

Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της παίζουν οι δύο ξένοι, ο Σμιθ και ο Φράνσις που είναι γνωστός μας για την ικανότητά του να σουτάρει από μακριά, ενώ έχει και εμπειρία. Υπάρχουν καλοί Έλληνες παίκτες που συμβάλλουν όπως ο Ξανθόπουλος που είναι τραυματίας μεν, αλλά έχει κάνει έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο, ο Παπαμακάριος, ο Καλαϊτζής και άλλοι. Όλοι έχουν συμμετοχή στις καλές εμφανίσεις του Πανελληνίου. Σεβόμενοι την ικανότητα της ομάδας, αλλά και των ατομικών δυνατοτήτων των παικτών της, σεβόμενοι και τη δική μας ιστορία και ομάδα, προετοιμαζόμαστε σοβαρά για το παιχνίδι αυτό. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση, να βρεθούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, να ανεβάσουμε σταδιακά ρυθμό», σχολίασε στην ιστοσελίδα του Παναθηναίκού ο βοηθός του "Ζοτς" στον πάγκο του "τριφυλλιού".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags