Facebook Pixel Το χταπόδι Ρεάλ, ο Ντέκο… Μπάρτσα!
| 2011-04-19 21:34:00

Το χταπόδι Ρεάλ, ο Ντέκο… Μπάρτσα!

Το χταπόδι Ρεάλ, ο Ντέκο… Μπάρτσα!

Μπορεί ο Ίκερ το χταπόδι να προέβλεψε ως νικήτρια του τελικού Ισπανίας τη Ρεάλ, ο Ντέκος όμως βλέπει την Μπαρτσελόνα να σηκώνει την κούπα! Τι είπε για Μουρίνιο.

Ως μία από τις καλύτερες ομάδες της ποδοσφαιρικής ιστορίας χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ο πρώην άσσος των «μπλαουγκράνα», Ντέκο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής παραχώρησε συνέντευξη στον Δημήτρη Ανδρικόπουλο και στο aek365, όπου μίλησε για τις μάχες Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, έδωσε τα προγνωστικά του για τον τελικό της Τετάρτης και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Ζοσέ Μουρίνιο!

Ο Ντέκο πάντως βλέπει Μπάρτσα Κυπελλούχο Ισπανίας σε αντίθεση με τον Ίκερ το χταπόδι

Αποσπασματικά οι δηλώσεις του Ντέκο:

Για τα ματς Μπαρτσελόνα-Ρεάλ: «Περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον τελικό της Τετάρτης. Ενα ντέρμπι μεταξύ Μπάρτσα και Ρεάλ ξεχωρίζει πάντα. Το περιμένει με αγωνία και το παρακολουθεί όλος ο πλανήτης. Αγωνίζονται δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικοί πολιτισμοί. Προετοιμαζόμασταν ψυχολογικά για τα παιχνίδια αυτά από την αρχή της σεζόν. Είναι πολλοί οπαδοί που αν είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν, θα διάλεγαν μια νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ, παρά το πρωτάθλημα. Και αντίστοιχα, οι οπαδοί της Ρεάλ το ίδιο».

Τα προγνωστικά του για τον τελικό κυπέλλου της Τετάρτης, αλλά και για τα δύο παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Μπαρτσέλονα. Θεωρώ πως είναι ακτύπητη. Κάθε ποδοσφαιρόφιλος χαίρεται να την βλέπει. Στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος ήταν πολύ καλύτερη από την Ρεάλ και θα μπορούσε να είχε το καθαρίσει το ματς, αφού προηγείτο με 1-0 και αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω. Όμως και η Ρεάλ είναι ομαδάρα και έχει στον πάγκο έναν φοβερό προπονητή. Πάντως, η Μπαρτσελόνα είναι από τις καλύτερες ομάδες της ιστορίας. Έχει στην ενδεκάδα της ποδοσφαιριστές που θα μείνουν για πάντα στην ιστορία, όπως ο Μέσι, ο Τσάβι, ο Ινιέστα, ο Βίγια... Τρομεροί ποδοσφαιριστές, ολοκληρωμένοι. Πιστεύω θα κερδίσει στον τελικό, θα επικρατήσει στον έναν ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Βαρκελώνη και θα προκριθεί στον τελικό».

Για τον Μουρίνιο με τον οποίο συνεργάστηκε στην Πόρτο: «Ναι, ζήσαμε αξέχαστες στιγμές. Πήραμε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Η Πόρτο έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλος προπονητής, αλλά και άνθρωπος. Σε όποια ομάδα κι αν πηγαίνει κατακτά τίτλους, έχοντας εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους παίκτες. Ισως ο καλύτερος προπονητής που υπάρχει. Κρατάμε ακόμα επαφή. Αλλά η Ρεάλ έχει και τον Κριστιάνο (Ρονάλντο). Από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του. Αν η Ρεάλ καταφέρει και κάνει την έκπληξη, διότι την θεωρώ το αουτσάιντερ, τότε θα το οφείλει πιθανότατα σε αυτούς τους δύο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags