Facebook Pixel Τι είπαν Τζίγγερ - Τίγρης;
| 2011-04-20 08:10:00

Τι είπαν Τζίγγερ - Τίγρης;

Τι είπαν Τζίγγερ - Τίγρης;

Μετά την συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ είχε συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, που έδωσε τροφή σε διάφορα σενάρια...

Σύμφωνα με την «Εξέδρα», ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στο Hilton, λίγες μόλις μέρες μετά το φημολογούμενο ραντεβού του με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Οι επιχειρηματικές υποθέσεις που συνδέουν τους δυο άνδρες έδωσαν τροφή σε διάφορα σενάρια. Το τι ειπώθηκε μεταξύ τους δεν έγινε γνωστό, ωστόσο υπάρχουν τέσσερις πιθανότητες.

Το πρώτο σενάριο υποθέτει ότι οι δυο άνδρες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και αυτή τη στιγμή απασχολούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την αθλητική δημοσιότητα συζήτησαν για τις ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο, αλλά και όσα συμβαίνουν σε αυτό.

Το δεύτερο, λαμβάνοντας υπόψη την Motor Oil και την Aegean Oil, που είναι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των πετρελαιοειδών και ανήκουν στους ομίλους των δυο ανδρών αντίστοιχα, υποθέτει ότι η συζήτηση κινήθηκε στις εξελίξεις στον χώρο του πετρελαίου.

Το τρίτο σενάριο κάνει λόγο για την υποτιθέμενη θέληση και των δυο να ενεργοποιηθούν στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που συνεργάζεται με την ιταλική Lottomatica είναι μεταξύ των υποψηφίων για τα slot machines μαζί με τους Κόκκαλη, Μπόμπολα και Γιάννη Βαρδινογιάννη του Σήφη, τον ξάδερφο του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα θέλουν και την οικογένεια του Γιάννη Βαρδινογιάννη να ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί σε αυτό το χώρο. Έτσι δεν αποκλείεται η κουβέντα τους να κινήθηκε και σε αυτόν τον χώρο.

Τέλος το γεγονός ότι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ανδρέας Βγενόπουλος είναι μεταξύ των διεκδικητών των Ολυμπιακών Ακινήτων μαζί με άλλους επιχειρηματίες μετατρέπει και αυτό το γεγονός σαν ένα πολύ πιθανό θέμα συζήτησης.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags