Facebook Pixel Τα "έσκασε" για Ντελγκάδο!
| 2011-04-20 08:40:00

Τα "έσκασε" για Ντελγκάδο!

Τα "έσκασε" για Ντελγκάδο!

Ραγδαίες εξελίξεις στην περίπτωση του Σέζαρ Ντελγκάδο, όπου ο Βαλβέρδε έδωσε το «πράσινο» φως για να προχωρήσει η περίπτωσή του. Έγινε η πρόταση και αν τα βρούν, θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο Σέζαρ Ντελγκάδο βρίσκεται πολύ ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αλλά και εκείνος από την πλευρά του έχει στείλει το μήνυμα στη διοίκηση του Ολυμπιακού ότι θα τον ενδιέφερε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τα ερυθρόλευκα.

Στις συζητήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τους εκπροσώπους του παίκτη, επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον του αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή και ενημέρωσαν ότι ο Αργεντινός θα ήταν ικανοποιημένος με ένα ποσό της τάξης των 2 εκ. ευρώ ετησίως.

Νεώτερες πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι η Λιόν έκανε πρόταση ανανέωσης στον Ντελγκάδο, ύψους 700.000 ευρώ καθαρά.

Έτσι ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Ντελγκάδο ότι του προσφέρουν 1 εκ. ευρώ (καθαρά) συν μπόνους για την κατάκτηση πρωταθλήματος, το κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Κάτι που σημαίνει ότι ανεβαίνει αρκετά το ποσό, και προσεγγίζει κάπως τις απαιτήσεις του, όμως οι ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι τα 2 εκ. καθαρά που ζητάει είναι πολλά.

Αν η πλευρά του παίκτη θεωρεί ότι υπάρχει προσέγγιση που τον ικανοποιεί, τότε θα ακολουθήσει ένα ραντεβού από κοντά, εντός της επόμενης εβδομάδας για τις τελευταίες λεπτομέρειες και τις υπογραφές, ειδάλλως θα προχωρήσουν στον επόμενο στόχο τους.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags