20/04/11 - 08:45

"Δάκρυσα..."

Ο κουμπάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μανώλης Κονταρός, που βρέθηκε στην Ελλάδα μόνο για την φιέστα του Ολυμπιακού, παρόλο που κάνει εντατικές φυσιοθεραπείες στη Γερμανία, μίλησε για την επιστροφή του.

"Δάκρυσα..."
24.624views 0shares

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Πρωταθλητή»:

Για τις εντυπώσεις του από το βράδυ της Κυριακής:

«Για μένα είναι διπλή η χαρά. Και γιατί βρέθηκα για πρώτη φορά σε φιέστα του Ολυμπιακού, κάτι που κάθε φίλος της ομάδας θέλει να ζήσει, αλλά κυρίως διότι πρόεδρος αυτή της ομάδας είναι ο πολύ καλός μου φίλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και παρότι η μέρα ήταν βροχερή, ο κόσμος δεν πτοήθηκε και όλα κύλησαν όμορφα, τη χάρηκε με την ψυχή του. Δεν θα έχανα με τίποτα αυτές τις στιγμές. Προσωπικά ένιωσα ιδιαίτερη συγκίνηση, δάκρυσα, όταν ο πρόεδρος έφερε πάνω στη σουίτα το κύπελλο του πρωταθλητή και το σηκώσαμε παρέα. Εκεί ήταν ιδιαίτερες οι στιγμές».

Για το τραγούδι που είπε στο γλέντι:

«Εντάξει… πήρα λίγο το μικρόφωνο και τραγούδησα τη μικροπαντρεμένη, το «Ήτανε μια φορά» του Νίκου του Ξυλούρη, που είναι το αγαπημένο τραγούδι του προέδρου. Και παρότι ήταν η πρώτη έξοδος μου μετά το ατύχημα, κάθισα μέχρι τις τέσσερις το πρωί και περάσαμε ωραία».

Για το αν ετοιμάζεται για την επόμενη φιέστα:

«Να έρθει ο καιρός, να είμαι καλά και ότι πει ο πρόεδρος θα γίνει. Και επειδή ξέρω πόσο Ολυμπιακός είναι και επειδή είναι δυνατός και στην ψυχή αλλά και στις επιχειρήσεις θα κάνει ότι μπορεί για να τον έχει ψηλά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη».