Facebook Pixel Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-20 11:03:00

Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πέντε δοκάρια της ΑΕΚ στον α’ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. Πώς οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στη νίκη και έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό.

Στις 20 Απριλίου του 2005 η τύχη είχε γυρισμένη για τα καλά την πλάτη της στην ΑΕΚ. Μόνο έτσι θα μπορούσε να εξηγηθεί η ατυχία της «Ένωσης» να σημαδέψει πέντε φορές τα δοκάρια του Ολυμπιακού χωρίς να καταφέρει να φτάσει στον γκολ. Βρισκόμαστε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πάρουν προβάδισμα και το καταφέρνουν.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μόλις στο 8ο λεπτό πετυχαίνει με δυνατό αριστερό σουτ για τους «ερυθρόλευκους» το μοναδικό γκολ την αναμέτρησης. Το τέρμα όμως του «Τζόλε» δεν είναι η σημαντικότερη φάση του αγώνα… Στο 59΄ το τριπλό δοκάρι της ΑΕΚ μέσα σε 5 δευτερόλεπτα στην εστία του Νικοπολίδη φαινόταν σχεδόν απίστευτό. Σε εκτέλεση φάουλ του Μάλμπασα, με κεφαλιά ο Κατσουράνης σημαδεύει πρώτη φορά το δοκάρι, στην επιστροφή κάνει πλασέ ο Κατσουράνης, πάλι δοκάρι και στη συνέχεια ο Σέζαρ στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο.

Ο «Κατσούρ» σημαδεύει για τρίτη φορά το δοκάρι με πλασέ στο 83΄, ενώ η… πενταλογία του δοκαριού για την «Ένωση» ολοκληρώνεται στην τελευταία φάση του αγώνα στο 94΄ με φάουλ του Ιβιτς στο οριζόντιο δοκάρι! Στον δεύτερο αγώνα η ΑΕΚ θα προηγηθεί το παιχνίδι θα πάει στην παράταση, όπου ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση. Στον τελικό θα νικήσει 3-0 τον Άρη και θα κατακτήσει το Κύπελλο.

ΑΕΚ: (Σάντος ) Χιώτης, Μόρας, Αλβες, Κατσουράνης, Μάλμπασα, Κυριακίδης (30' Κόντης), Ασουνσάο, Πέτκοφ (57' Κρασσάς), Σοάρες (85' Ιβιτς), Λυμπερόπουλος, Σέζαρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Μπάγεβιτς) Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης, Ανατολάκης, Κωστούλας, Πάντος (78' Σούρερ), Στολτίδης, Μάριτς, Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο (86' Τζιοβάνι), Οκκάς (80' Καστίγιο).

Το γκολ του Τζόρτζεβιτς:

Τα 5 δοκάρια της ΑΕΚ!

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags