Facebook Pixel "Τσελίτο", με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια!
| 2011-04-20 12:00:00

"Τσελίτο", με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια!

"Τσελίτο", με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια!

Η πιθανή απόκτηση του (ελεύθερου) Αργεντινού αποφέρει δύο καλά στον Ολυμπιακό: 1) Ολοκληρώνεται το πάζλ της επίθεσης και 2) Εξοικονομούνται χρήματα για τους χαφ. Διαβάστε πώς…

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση παίκτη-όνομα που παίζει άνετα και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ

Ένας ποδοσφαιριστής που έρχεται εύκολα στο μυαλό είναι ο διακαής πόθος του περασμένου καλοκαιριού, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, παίκτης που αλωνίζει είτε αριστερά είτε δεξιά, ενώ μπορεί να διακριθεί και σαν επιτελικός μέσος.

Η καλή θέση του "Γιόβα", όμως, είναι το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Από εκεί του αρέσει να ξεκινάει τις επιθέσεις του και εκεί έκανε θραύση στο Βέλγιο με τη Σταντάρ Λιέγης.

Οπότε μια ενδεχόμενη απόκτηση του Σέρβου δημιουργεί προβλήματα με τη δεδομένη (;) ύπαρξη του Άλμπερτ Ριέρα στο ρόστερ των πρωταθλητών κι ας ισχύει το ρητό όλοι οι καλοί χωράνε...

Ο παίκτης, όμως, που απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό και φέρεται ήδη να έχει γίνει πρόταση είναι άλλος...

Αφορά έναν διακαή πόθο περασμένου καλοκαιριού, του 2007 συγκεκριμένα, τον Σέζαρ Ντελγκάδο, που μένει ελεύθερος από τη Λυών τον Ιούνιο.

Ο Αργεντινός, που είχε θαμπώσει τους φίλους του Ολυμπιακού για ένα καλοκαίρι μέσα από τα περιβόητα βιντεάκια στο youtube, ταιριάζει γάντι στη φιλοσοφία του Βαλβέρδε και μπορεί να είναι φιλικός και με την …τσέπη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ισπανός κόουτς θέλει παίκτες πολυθεσίτες που να μπορούν να εναλλάσσονται σε θέσεις ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Το είδαμε πολλές φορές φέτος με Μιραλάς, Ριέρα, Φουστέρ και Τζιμπούρ.

Με τον "Τσελίτο" να μπορεί να παίξει δεξιά, αριστερά, επιτελικός και δεύτερος επιθετικός με την ίδια επιτυχία (στην Κρουζ Αζούλ, άλλωστε, ως καθαρός επιθετικός έφτιαξε το όνομά του) ο Ερνέστο θα έχει μια ακόμα σουπερ επιλογή που του λύνει τα χέρια.

Φανταστείτε την τετράδα Ριέρα-Μιραλάς-Ντελγκάδο και Φουστέρ ή Τζιμπούρ να ξεδιπλώνεται στο «Καραϊσκάκη»...

Επίσης μια τέτοια κίνηση μπορεί να απαλλάξει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού από την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού και ενός πρωτοκλασάτου δεξιού χαφ.

Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, κρατώντας έναν εκ των Μήτρογλου ή Πάντελιτς στο ρόστερ και με την απόκτηση μιας πιο φθηνής επιλογής (βλ. Αμπντούν) ως εναλλακτική λύση, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Χαβίτο, θα έχει δημιουργήσει ένα οπλοστάσιο στις θέσεις της επίθεσης.

Έτσι, με την απόκτηση του ελεύθερου πολυθεσίτη Ντελγκάδο, ο Μαρινάκης μπορεί να σπρώξει το πολύ χρήμα για τα αμυντικά χαφ…

Πάρτε μια γεύση από "Τσελίτο"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags