20/04/11 - 13:18

Προετοιμασία για το Final Four

ΝOVA και ΕΡΤ προετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς για το Final Four της Ευρωλίγκας που θα γίνει από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στη Βαρκελώνη.

Προετοιμασία για το Final Four
36.808views 0shares

Εκπομπές, μεταδόσεις και απεσταλμένοι

Φωτιά έχουν πάρει σε NOVA και ΕΡΤ ενόψει του Final Four της Ευρωλίγκας. Τόσο το συνδρομητικό κανάλι, όσο και η κρατική τηλεόραση προσπαθούν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το φινάλε της διοργάνωσης που λαμβάνει χώρα από τις 6 έως τις 8 Μαϊου στη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα η NOVA θα έχει φυσικά επεσταλμένους στη Βαρκελώνη (Συρίγος, Παπαδογιάννης Καρύδας, Ψαράκης) οι οποίο θα μεταφέρουν εικόνα και όλο το ρεπορτάζ από ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στο γήπεδο. Ολόκληρη την εβδομάδα (σ.σ. από Δευτέρα έως Πέμπτη) θα προβάλλονται εκπομπές που θα παρουσιάζει ο Ν. Αυγουλής.

Οι συνδέσεις για τις μεταδόσεις των αγώνων και τα παραλειπόμενα θα είναι... μαραθώνιες την Παρασκεύη και φυσικά την Κυριακή του μεγάλου τελικού, ενώ εκπομπή θα γίνει και το Σάββατο.

Στην ΕΡΤ έχουν ξεκινήσει το πλάνο, αλλά δεν έχουν καταλήξει οριστικά. Χατζηγεωργίου, Ιωάννου, Φιλίππου και Νάτου θα βρίσκονται στη Βαρκελώνη, ενώ θα βγουν εκπομπές από την πόλη. Ετοιμάζονται αφιερώματα που θα παίξουν τόσο κατά τη διάρκεια του Final four όσο και τις προηγούμενες ημέρες.

Αποφάσεις μετά το Πάσχα

Πιθανότατα μετά το Πάσχα η ΕΣΗΕΑ θα πάρει αποφάσεις για το πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα σε ότι αφορά το θέμα των απεργιακών κινητοποιήσεων. Διαφωνίες ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. υπάρχουν, ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει συγκεκριμένη.... γραμμή. Θα πρέπει να πούμε, πάντως, ότι ενόψει εκλογών και εφόσον δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη πρόταση για τις ΣΣΕ από τους εκδότες, όλα δείχνουν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπάρξει και νέα μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση, η οποία ωστόσο, τούτη τη φορά πρέπει να οργανωθεί καλύτερα.

Πηγή: gazzetta.gr