Facebook Pixel Καταγγελία της ΑΕΛ στον Πρωθυπουργό!
| 2011-04-20 13:55:00

Καταγγελία της ΑΕΛ στον Πρωθυπουργό!

Καταγγελία της ΑΕΛ στον Πρωθυπουργό!

H ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει μέσα στην ημέρα επίσημη καταγγελία στον Πρωθυπουργό για τα όσα συμβαίνουν με τις αδειοδοτήσεις των ΠΑΕ.

Σε επίσημη καταγγελία προς τον Πρωθυπουργό των όσων συμβαίνουν γύρω από την αδειοδότηση των ΠΑΕ θα προχωρήσει εντός της ημέρας η ΠΑΕ ΑΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Όπως είχε προαναγγείλει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Πηλαδάκης, έχει στα χέρια του στοιχεία "φωτιά" που σύμφωνα με το νόμο πρέπει να ανάψουν κόκκινο σε ορισμένες ΠΑΕ για την συμμετοχή τους στην επόμενη Superleague.

Σε περίπτωση που η Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ αγνοούσε αυτά τα στοιχεία και έδινε την άδεια σε όλες της ΠΑΕ, ο πρόεδρος των βυσσινί είχε τονίσει ότι θα έφτανε μέχρι και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ώστε να τηρηθούν οι νόμοι.

Ήδη κάποια από αυτά τα στοιχεία διέρρευσαν σήμερα το πρωί και αφορούν την ΠΑΕ Πανιώνιος και την περίπτωση με τον Δανό Κάσπερ Ρίσγκαρντ, ο οποίος έχει καταγγείλει τους Νεοσμυρνιώτες για το γεγονός ότι είναι απλήρωτος.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΛ, αυτή η καταγγελία και μόνο αρκεί να ανάψει κόκκινο για την αδειοδότηση του Πανιωνίου, ενώ ταυτόχρονα θεωρούν πως σύμφωνα με το νόμο είναι αδύνατο να πάρει την άδεια και ο Ηρακλής. Ενόψει λοιπόν της σημερινής απόφασης της ΕΠΟ, ετοίμασαν επιστολή προς το Πρωθυπουργικό Γραφείο με την οποία ενημερώνουν πλήρως τον Γιώργο Παπανδρέου για τα όσα συμβαίνουν σχετικά με τις αδειοδοτήσεις.

Μέσα στην ημέρα θα γίνει γνωστό και το ακριβές κείμενο της επιστολής με το οποίο οι βυσσινί ζητάνε πολύ απλά να εφαρμοστούν οι νόμοι. Όπως άλλωστε είχε πει χαρακτηριστικά ο Κώστας Πηλαδάκης στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου:

"Ακούμε για ομάδες που χρωστάνε και τα διακανονίζουν του... Αγίου Ποτέ! Εγώ δεν χρωστάω! Γιατί να μην έχω χρέη 10 εκατομ. ευρώ και μετά να τα... διακανονίσω; Και να τα ρίξω σε μεταγραφές;".

Φυσικά σε καμία περίπτωση ο πρόεδρος της ΑΕΛ δεν πρόκειται να προσφύγει σε μία τέτοια τακτική. Άλλωστε δεν συνάδει με όσα έχει κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την είσοδο του σε αυτό. Αυτό και μόνο που θέλει είναι να εφαρμοστεί στο ακέραιο η δικαιοσύνη, γι' αυτό και θα ενημερώσει πλήρως τον Πρωθυπουργό.

Πηγή: sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags