Facebook Pixel H Ντιναμό Μόσχας για Σιμάο!
| 2011-01-04 23:58:00

H Ντιναμό Μόσχας για Σιμάο!

H Ντιναμό Μόσχας για Σιμάο!

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται πως «κολλάει» γάντι στην περίπτωση του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε διαρρεύσει ότι ο Μοζαμβικάνος μέσω του ατζέντη του είχε αυτοπροταθεί σε ευρωπαϊκούς συλλόγους, καθώς δεν είναι και πολύ ζεστός να παραμείνει στους «πράσινους» και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το «θέμα» έρχεται από την Ρωσία!

Συγκεκριμένα, η Ντιναμό Μόσχας έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο αμυντικό μέσο και βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε επαφές με το «τριφύλλι». Μάλιστα πηγές από την Ρωσία αναφέρουν ότι είναι πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες ο Σιμάο να μεταβεί στη Μόσχα και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, θεωρώντας ότι η υπόθεση είναι σχεδόν τελειωμένη.

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως μόνο και μόνο ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπει στην διαδικασία να συζητήσει με τους Ρώσους δείχνει την διάθεση που υπάρχει. Εξάλλου η Ντιναμό έχει «γερά» ταμεία και η πρόταση της φαίνεται να είναι άκρως ικανοποιητική!

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags