Facebook Pixel Μαδρίτη καμίνι, τρόπαιο σμπαράλια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-21 09:00:00

Μαδρίτη καμίνι, τρόπαιο σμπαράλια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μαδρίτη καμίνι, τρόπαιο σμπαράλια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός έγινε στην πλατεία "Θιμπέλες" από 60.000 Μαδριλένους με την επιστροφή της "βασίλισσας" μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου σε βάρος της Μπαρτσελόνα. Ατύχημα με το τρόπαιο!

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης περίμεναν πώς και πώς τους "μερένχες" για να τους αποθεώσουν και μόλις έκανε την εμφάνισή του το πούλμαν, μετά τις 04:00 το πρωί, έγινε το "έλα να δεις".

Η δίψα των φίλων της βασίλισσας ήταν τεράστια, άλλωστε, αφού αυτό το Κύπελλο ήταν το πρώτο μετά από 18 χρόνια, αλλά και ο πρώτος τίτλος μετά το 2008. Μεγάλο διάστημα για ένα μέγεθος σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης…

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ένας γερανός ανύψωσε τον αρχηγό, Ίκερ Κασίγιας, στο ύψος του κεφαλιού του αγάλματος της Κυβέλης, το οποίο πρώτα το φίλησε κι έπειτα του έβαλε τη σημαία του συλλόγου.

Πάντως, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα αφού σε κάποια φάση πάνω στα πανηγύρια το τρόπαιο έφυγε από τα χέρια του Σέρχιο Ράμος και έπεσε στο δρόμο!

Μάλιστα, προκλήθηκαν ζημιές στο Κύπελλο με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αναγκαστούν να σταματήσουν την πομπή για να μαζέψουν τα κομμάτια και να το επιστρέψουν στους θριαμβευτές.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες, βίντεο από τον κόσμο που περιμένει και όλα τα σχετικά θέματα από τον μεγάλο θρίαμβο της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μουρίνιο, Ρονάλντο και ...πάρ΄την κάτω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κούπα της Ρεάλ!

Τα πανηγύρια της Ρεάλ και η απογοήτευση της Μπάρτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags