Facebook Pixel Εφερε Νάνι...
| 2011-04-21 09:11:00

Εφερε Νάνι...

Εφερε Νάνι...

Πολύ κοντά στο να διαδεχθεί τον Κάρλος Φρέιτας στην θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Τζιανλούκα Νάνι.

Μάλιστα όπως σας αποκαλύπτει η «Εξέδρα» ο Ιταλός βρέθηκε χθες (20/04) στην Αθήνα και είχε συνάντηση με ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εξέδρας», ο Ιταλός βρέθηκε χθες στην Αθήνα και είχε συνάντηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, συζητώντας το πρότζεκτ που έχουν στο μυαλό τους οι Πράσινοι.

Δηλαδή, την πώληση κάποιων πρωτοκλασάτων και δευτεροκλασάτων παικτών και στη συνέχεια την απόκτηση ποδοσφαιριστών σε πολύ πιο χαμηλό κόστος. Μπορεί αυτό το πλάνο σε πρώτη φάση να μην ψηφίστηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, αλλά οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού θεωρούν ότι θα περάσει στο επόμενο, αφού δεν θα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Στο πρόσωπο του Νάνι ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρο ότι ψάχνει ένα μάνατζερ που θα μπορεί να πουλήσει σε πολύ καλούς όρους και να αγοράσει σε πολύ χαμηλές τιμές. Ο Νάνι άλλωστε το έκανε αυτό με επιτυχία τόσο στην Μπρέσια όσο και στη Γουέστ Χαμ.

Περισσότερες λεπτομέρειες του ταξιδιού του Νάνι στην Αθήνα δεν έγιναν γνωστές, καθώς καμία πλευρά δεν επιβεβαίωνε την είδηση.Στο χρονικό διάστημα που βρισκόταν στην Αθήνα ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του χθες το απόγευμα, έδειξε να αιφνιδιάζεται.

- Κύριε Νάνι, σας τηλεφωνούμε από την ελληνική εφημερίδα «Εξέδρα». Εχουμε πληροφορηθεί ότι βρίσκεστε στην Αθήνα για να μιλήσετε με τον Παναθηναϊκό. Ισχύει;
«Οχι, όχι, όχι. Δεν μπορώ να σας μιλήσω, είμαι σε ραντεβού...».

Πάντως, ήταν αναμενόμενη η διάψευση του Ιταλού, καθώς παραμένει τεχνικός διευθυντής της Μπρέσια, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.Ο Τζιανλούκα Νάνι τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε σ' ένα από τα κορυφαία forum ομάδων - μάνατζερ στην Ιταλία, με θέμα τις μεθόδους αναζήτησης νέων παικτών, αλλά και τον έλεγχό τους.

Πηγή: Εξέδρα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags