Facebook Pixel Ποια πλέι οφ; Θέλουν διακοπές!
| 2011-04-21 11:15:00

Ποια πλέι οφ; Θέλουν διακοπές!

Ποια πλέι οφ; Θέλουν διακοπές!

Ακόμη μία απόδειξη ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν χαλαρώσει υπερβολικά: ζήτησαν από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να τους δώσει ρεπό και τη Δευτέρα, αλλά "έφαγαν" άκυρο!

Εξακολουθούν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να μην αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης στην ομάδα.

Αντί να έχουν στο μυαλό τους πώς θα ανακάμψουν αγωνιστικά με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη ενόψει των κρίσιμων αγώνων για τα πλέι οφ, αυτοί έχουν το μυαλό τους στις ...διακοπές!

Αφού ζήτησαν από τον Φερέιρα να γίνει η σημερινή προπόνηση μια ώρα νωρίτερα (!) για να μπορούν να φύγουν για τις εκδρομές τους ενόψει των διακοπών του Πάσχα (το αίτημα αυτό έγινε δεκτό από τον Πορτογάλο), ζήτησαν μια επιπλέον μέρα άδεια πέρα από τρεις που είχαν ορισθεί!

Δηλαδή, ζήτησαν να καθίσουν και τη Δευτέρα για να κάνουν ένα ωραίο τετραήμερο και να επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Τρίτη.

Βεβαίως, ο Φερέιρα που γνώριζε και τον χαμό που είχε δημιουργηθεί με την 6ήμερη άδεια του Έμπεν τα Χριστουγέννα ούτε που το διαπραγματεύτηκε το θέμα και είπε αμέσως "όχι" υπενθυμίζοντας στους "πράσινους" ότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει και ότι τους περιμένει μια μίνι προετοιμασία ενόψει πλέι οφ...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags