Facebook Pixel "Δε σχολιάζω δηλώσεις μισθοφόρων"
| 2011-04-21 12:42:00

"Δε σχολιάζω δηλώσεις μισθοφόρων"

"Δε σχολιάζω δηλώσεις μισθοφόρων"

"Φωτιές" είχαν τα λόγια του Μπάμπη Καραμανλή σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, καθώς μίλησε για στημένα παιχνίδια στην Α1 και αποκάλυψε ότι θα πάει στον εισαγγελέα για το συγκεκριμένο θέμα!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε στον "SentraFM" και τόνισε ακόμα ότι δεν πρόκειται να παρατήσει την ομάδα, ενώ χαρακτήρισε τον Νίκο Χατζή... μισθοφόρο!

Αναλυτικά:

Για το πώς έφτασε η ΑΕΚ σε αυτό το σημείο: «Οδηγηθήγαμε εδώ λόγω της ανυπαρξίας οικονομικών πόρων στην ΑΕΚ. Από τη στιγμή που έφυγε ο Φιλίππου δεν βρέθηκε κανείς από όσους έχουν το ειδικό βάρος να ασχοληθεί με την ομάδα. Με κάποια άλλα άτομα ξεκινήσαμε πριν από τρία χρόνια και μπήκαμε μπροστά. Η ΑΕΚ είναι για εμάς κάτι πολύ σημαντικό και είπαμε να τη σώσουμε. Τρία χρόνια την κρατήσαμε ζωντανή με πολύ μεγάλη ζημιά σε προσωπικό επίπεδο. Ειδικά εγώ. Τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θες και κάποια στιγμή θα ερχόταν το μοιραίο. Όμως ακόμη και φέτος θα μπορούσαμε να κρατάγαμε στην Α1 την ομάδα. Και πάντοτε περιμέναμε κάποιον να αναλάβει και να ξαναπάει την ΑΕΚ στο επίπεδο που ήταν επί Φιλίππου».

Για τα λάθη που έγιναν από τη διοίκησή του κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Σίγουρα έγιναν λάθη στο μπάτζετ. Περιμέναμε παραπάνω χρήματα. Αυτά δεν ήρθαν και από τη στιγμή που δεν ήρθαν, δεν μπορούσαμε να πάμε πιο μέσα, αναγκαστήκαμε να διώξουμε παίκτες. Όπως τον Γκράντι πάνω στον οποίο είχε χτιστεί η ομάδα και ήταν η κορυφαία μεταγραφή. Στην όμως είμαστε αδέρφια και δεν μου αρέσει να κατηγορώ αδέρφια όσοι ξεκινήσαμε το καλοκαίρι είμαστε όλοι φίλοι».

Σχετικά με όσους κατηγορούν την διοίκηση και τον ίδιο: «Αυτοί που λένε όσα λένε δεν ξέρω αν ήταν γήπεδο. Εγώ ήμουν και μετά το τέλος πήγαμε στην εξέδρα και κλαίγαμε όλοι μαζί. Δεν ήμουν ποτέ απών. Εγώ ήμουν δίπλα στην ΑΕΚ στην δυσκολότερη στιγμή της, γιατί είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Δεν κάνεις κριτική από ένα κινητό ή ένα pc, στέλνοντας ένα μήνυμα. Δεν είπα ποτέ ότι θα αγοράσω την ΑΕΚ και ότι θα κάνω και θα ράνω. Πήγα όταν ο Φιλίππου παράτησε την ομάδα. »

Για εκείνους που κατηγορούν την Ορίτζιναλ ότι φταίει για τον υποβιβασμό: «Εγώ προέρχομαι από την Ορίντζιναλ. Η Ορίτζιναλ δεν έπαιξε κανέναν ρόλο. Οσοι μιλάνε δεν βγήκαν να πάρουν την ομάδα, να υπογράψουν για το ΙΚΑ την Εφορεία. Μόνο κριτική ξέρουν να κάνουν. Αν δεν εμφανιζόταν ο κακός Καραμανλής η ομάδα θα ήταν στη Β Εθνικη. Τρία χρόνια τώρα παλεύουμε. Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου, Μεγάλωσα στην ΑΕΚ. Ημουν στο παιδικό και το εφηβικό τμήμα, είχα προπονητή τον Γιώργο Αμερικανό και γι αυτό θα πολεμήσω».

Για το ματς του Κολοσσού με τον Ηλυσιακού: «Μετά το δικό μας παιχνίδι, είδα το ματς Κολοσσός-Ηλυσιακός, Δείτε τα τρία-τέσσερα τελευταία λεπτά και θα καταλάβετε. Καλό είναι να σπάσουμε το απόστημα των στημένων παιχνιδιών στο ποδόσφαιρο, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και το μπάσκετ. Θα το πάμε μέχρι τέλους».

Για τις ενέργειες που θα κάνει τη ΑΕΚ από `δω και πέρα: «Χθες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι καταθέσαμε ένσταση για κακή συμμετοχή του Ηλυσιακού στο πρωτάθλημα. Ξέραμε από πριν τι θα γίνει στη Ρόδο. Και έχουμε βάσιμους λόγους να την υποστηρίξουμε. Ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, επίσημος μάνατζερ παικτών στην Α1 κατηγορία και ο οποίος που κατέχει το 70% των Ελλήνων παικτών, είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ του Ηλυσιακού. Κάτι που είναι αντίθετο στο νόμο.

Στα χαρτιά δεν φαίνεται αυτό, αλλά φαίνονται άλλα πράγματα στα χαρτιά, και αυτά τα πράγματα θα δούμε. Οπως φαίνεται και ποιος εισπράττει χρήματα από τον ΟΠΑΠ μέσω του ΕΣΑΚΕ. Πως έρχεται στα συμβούλια του ΕΣΑΚΕ ο κ. Δελημπαλταδάκης και πως προσφωνείται. Θα ανοίξουμε τον φάκελο που λέγεται Ηλυσιακός και Δελημπαλταδάκης και θα το πάμε μέχρι τέλους. Γιατί την ΑΕΚ δεν μπορεί να την πειράξει κανείς.

Είναι πολύ μικρός και ο Ηλυσιακός και ο Δελημπαλταδάκης. Επειδή ο Καραμανλής τυχαίνει να είναι πρόεδρος της ΑΕΚ θα το πάει ως το τέλος. Δεν το κάναμε από την αρχή της σεζόν γιατί δεν με πείραξε κανένας. Εγώ είμαι ελέφαντας κάθε μέρα διαβάζω ακούω βλέπω. Δεν θα πήγαινα εγώ να εξυγιάνω το χώρο, αλλά από τη στιγμή που με πειράξανε θα μας βρουν μπροστά τους. Αυτό είναι σίγουρο.

Εχω την τρέλα να το πάω μέχρι τέλους. Αυτή η βαθμολογία δεν θα επικυρωθεί αν δεν δουν ποιος είναι ο Ηλυσιακός. Μετά το Πάσχα αν δεν με καλέσει θα πάω στον εισαγγελέα και να ανοίξουμε και τηλεφωνικές γραμμές, να ανοίξουν και λογαριασμοί. Θα πάμε με ονοματεπώνυμο και θα πουμε και ποιοι λογαριασμοί πρέπει να ανοίξουν και ποια τηλεφωνικά απόρρητα. να τα δούμε όλα. Δεν είναι μόνο το Κολοσσός-Ηλυσιακός, είναι κι άλλα παιχνίδια γιατί και το μπάσκετ είναι στο στοίχημα»

Οσο για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ σε περίπτωση που δεν έρθει η δικαίωση μέσω της δικαστικής οδούς: «Η επόμενη μέρα της ΑΕΚ είναι συνυφασμένη με τις αποφάσεις που θα πάρει ο κ. Φιλίππου. Μετά το Πάσχα θα κοιτάξω να μιλήσουμε με τον κ. Φιλίππου. Θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την ένσταση. Θα μας βρουν μπροστά τους».

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Νίκου Χατζή: «Δεν σχολιάζω δηλώσεις μισθοφόρων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags