Facebook Pixel Ίντερ - Μαζέμπε 3-0 (τελικό) (ΒΙΝΤΕΟ). Οι Άγγλοι επιβεβαιώνουν sportdog!
| 2010-12-18 22:01:00

Ίντερ - Μαζέμπε 3-0 (τελικό) (ΒΙΝΤΕΟ). Οι Άγγλοι επιβεβαιώνουν sportdog!

Ίντερ - Μαζέμπε 3-0 (τελικό) (ΒΙΝΤΕΟ). Οι Άγγλοι επιβεβαιώνουν sportdog!

Η Ίντερ νίκησε 3-0 της Μαζέμπε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Ο Άγγλος σπίκερ επιβεβαίωσε τα πρωινά ρεπορτάζ του sportdog για την ομάδα από το Κονγκό!

Στο 13΄ η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε με τον Πάντεφ την απειρία της άμυνας της Μαζέμπε κι έκανε το 1-0. Η πρώτη καλή ευκαιρία για την Μαζέμπε στο 10’.

Η Ίντερ κάνει το 2-0 στο 17΄ με τον Ετό. Δεν πειράζει, Μπότο. Η Ιντερ είναι ομάδα δισεκατομμυρίων. Και μέχρι εδώ που έφτασες, επιτυχία είναι. Για να δούμε αν θα μπορέσει να αντιδράσει η Μαζέμπε.

Ημίχρονο 2-0, ανέβηκε κάπως η Μαζέμπε

Στο ημίχρονο η Ιντερ προηγείται 2-0 της Μαζέμπε για τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων. Μετά και το δεύτερο γκολ η αφρικανική ομάδα αναθάρρησε κι έδειξε αρκετές αρετές. Θα μπορούσε, μάλιστα, να πετύχει κι ένα γκολ στις δυο καλές ευκαιρίες που έκανε με τον Καλογιτούκα, που είναι καλός τεχνίτης. Στέκεται αρκετά καλά η ομάδα του Μπότου, μετά την αρχική ψυχρολουσία. Η Ιντερ, δίχως τον Σνάιντερ στην σύνθεσή της, έχει σαφή ποιοτική υπεροχή.

Οι "νερατζούρι" έκαναν το τελικό 3-0 στο 85` με σκόρερ την αλλαγή του Ράφα Μπενίτεθ, τον Ζόναταν Μπαμπιανί, μετά από ασίστ του Στάνκοβιτς.

Αρκετά καλά τα πήγε ο Μπότος απέναντι στην κάτοχο του Champions League, Ίντερ. Ο Άγγλος σπίκερ είπε ό,τι γράφει και το Sportdog. Επισήμανε πριν από λίγο ότι "η Μαζέμπε, η πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάνει σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων, έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και φρεσκάδα".

Διαβάστε τι λέγαμε το πρωί για τα τρεξίματα της Μαζέμπε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags