Facebook Pixel Δεν έχουν συναίσθηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού;
| 2011-04-21 17:04:00

Δεν έχουν συναίσθηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού;

Δεν έχουν συναίσθηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού;

Αυτό, πάντως, που προκαλεί εντύπωση με την παραπανήσια άδεια που ζήτησαν οι παίκτες για τις μέρες του Πάσχα είναι ένα. Ότι μοιάζουν οι ποδοσφαιριστές να μην έχουν συναίσθηση τι γίνεται στην ομάδα. Κι αυτό είναι ό,τι χειρότερο.

Όπως, άλλωστε, και να το κάνουμε στο γήπεδο δεν αγωνίζονται ούτε οι διοικήσεις, ούτε οι προπονητές.

Αν, λοιπόν, οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού ζητάνε περισσότερη άδεια αντί να στρωθούν στη δουλειά για μίνι προετοιμασία, μήπως και ανακάμψουν στα πλέι οφ, τότε τι πάει να πει αυτό; Ότι ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του, κάθεται πάνω στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του και περιμένει πότε θα τελειώσει η σεζόν για να δει τι θα κάνει.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν κι αυτοί σημαντικό μερίδιο στην κατρακύλα της ομάδας. Μπορεί τα διοικητικά προβλήματα να κάνουν άνω – κάτω συχνά την ΠΑΕ, όμως τα λεφτουδάκια τους οι παίκτες τα παίρνουν μέχρι σεντ. Ναι, αλλά παίζουν για όσο πληρώνονται;

Τα λέμε αυτά επειδή και ο κόσμος δεν είναι χαζός. Καταλαβαίνει τι γίνεται. Μπορεί οι μέτοχοι άμετοχοι να βρίσκονται στο στόχαστρο, σίγουρα υπάρχει κριτική και για τον Φερέιρα, όμως και ο πονεμένος πράσινος οπαδός ζοχαδιάζεται όταν βλέπει παίκτες που παίρνουν από ένα τσουβάλι λεφτά να σκέφτονται πώς θα την σκαπουλάρουνε από ακόμα περισσότερες προπονήσεις κι ενώ ο Παναθηναϊκός είναι εκτός τριών στόχων εδώ και τόσους μήνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags