Facebook Pixel Μια τρελή – τρελή τράμπα…
| 2011-04-22 08:00:00

Μια τρελή – τρελή τράμπα…

Μια τρελή – τρελή τράμπα…

Ακούστηκε κι αυτό το τρελό σενάριο στη Θεσσαλονίκη. Ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μήτρογλου, που δεν τον θέλει πίσω ο Βαλβέρδε και ο Ολυμπιακός μπορεί να τον ανταλλάξει με τον Βιτόλο!

Όσο μπαίνει το καλοκαίρι και πιάνουν οι ζέστες τόσο αυξάνονται και τα μεταγραφικά σενάρια...

Ένα απ’ αυτά που ακούγεται τελευταία, λοιπόν, στη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου (ως αντί-Μουσλίμοβιτς) σε περίπτωση που δεν μείνει ο Έλληνας επιθετικός στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, η αλήθεια είναι ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν "ψήνεται" ιδιαίτερα για την επιστροφή του Μήτρογλου και αν βρεθεί ομάδα να τον ζητήσει δεν θα προβάλει καμία αντίσταση. Εκεί φέρεται να ποντάρει ο ΠΑΟΚ που παράλληλα βλέπει τον Ολυμπιακό να ...φλερτάρει τον Βιτόλο.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Ισπανός μέσος έχει ακόμη συμβόλαιο με τον "δικέφαλο του Βορρά" είναι πιθανό να πέσει στο τραπέζι μια τράμπα με τον Μήτρογλου! Μια ανταλλαγή που φαίνεται να ευνοεί και τις δύο ομάδες αφού ο Βαλβέρδε "στάζει μέλι" για τον Βιτόλο.

Βεβαίως, όλα αυτά είναι καλά στη θεωρία και θα πρέπει να δούμε αν πρόκειται να γίνει κάτι και στην πράξη.

Και εξελίξεις άμεσα δεν περιμένουμε, αφού για τον ΠΑΟΚ υπάρχουν τα πλέιφ οφ και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να αρχίσει ο Ζαγοράκης διαπραγματεύσεις για μεταγραφές αν δεν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags