Facebook Pixel Παίρνει εξιτήριο σε 10 ημέρες ο Κούμπιτσα
| 2011-04-22 09:35:00

Παίρνει εξιτήριο σε 10 ημέρες ο Κούμπιτσα

Παίρνει εξιτήριο σε 10 ημέρες ο Κούμπιτσα

Μεγάλο δρόμο έχει να διανύσει ακόμη ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα μέχρι να επιστρέψει και πάλι γερός και δυνατός στους αγώνες της Formula 1.

Ο Πολωνός οδηγός της Renault, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα Ράλι της Ιταλίας, θα βγει σε περίπου δύο εβδομάδες από νοσοκομείο της Ιταλίας, όπου νοσηλεύεται τους τελευταίους τρεις μήνες και αμέσως μετά θα περάσει μία μικρή περίοδο στο σπίτι του στο Μονακό.

«Έχω ξεκινήσει να νιώθω καλύτερα τώρα. Η αποθεραπεία μου είναι στο σωστό δρόμο, η δύναμη και το βάρος μου αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Η κινητικότητα του χεριού μου είναι περιορισμένη, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό λόγω της κατάστασης, επειδή οι μυς είναι ακόμη πολύ αδύναμοι από την περίοδο της ακινησίας», τόνισε ο Κούμπιτσα.

Στη συνέχεια, ο Κούμπιτσα θα κάνει στην Ιταλία ένα μεγάλο πρόγραμμα αποθεραπείας και ένα προκαταρκτικό πρόγραμμα προπόνησης, ώστε να ξεκινήσει να βρίσκει σιγά σιγά τους παλιούς του ρυθμούς… «Αυτά τα δύο προγράμματα θα βοηθήσουν στη σταδιακή μου αποθεραπεία», δήλωσε.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην μέχρι τώρα πορεία της Renault στο πρωτάθλημα και μάλιστα αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της ομάδας τον ενημερώνουν συνεχώς για την πορεία τους στην F1.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε ξεκινήσει τη χρονιά πολύ δυνατά. Η καλή απόδοση του μονοθέσιου, την οποία είχα παρατηρήσει στις δοκιμές της Βαλένθια, επιβεβαιώθηκε. Τα παιδιά έκαναν σπουδαία δουλειά με το μονοθέσιο και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να το βελτιώνουν», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags