Facebook Pixel Ο Φρέιτας… προτείνει Φερέιρα στην Σπόρτινγκ!
| 2011-04-22 10:21:00

Ο Φρέιτας… προτείνει Φερέιρα στην Σπόρτινγκ!

Ο Φρέιτας… προτείνει Φερέιρα στην Σπόρτινγκ!

Και ενώ η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό για την επόμενη σεζόν είναι στον… αέρα, στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας σκέφτονται έντονα το ενδεχόμενο να τον προσεγγίσουν και να του προτείνουν συνεργασία.

Παρόλο που το συμβόλαιο του Φερέιρα προβλέπει 1,3 εκατ. ευρώ, η διοίκηση των «λιονταριών» επιθυμεί να καταστήσει ξανά ανταγωνιστικό το σύλλογο και είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ως πρώτη επιλογή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας εμφανίζεται ο Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος έχει οδηγήσει την Μπράγκα στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο, η παρουσία του Κάρλος Φρέιτας στην Σπόρτινγκ δίνει περισσότερες πιθανότητες να υπάρξει συνεργασία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς οι δυο τους έχουν συνυπάρξει στην ίδια ομάδα, τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και παλιότερα στην Μπράγκα. Και σίγουρα, ο 65χρονος τεχνικός θα καλόβλεπε την πιθανότητα επαναπατρισμού…

Εξάλλου, να υπενθυμίσουμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πετάξει το μπαλάκι στη διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ σε ό,τι αφορά την παραμονή του στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν. Και όλα δείχνουν πως θα εξαρτηθεί από την πορεία που θα έχει το «τριφύλλι» στα πλέι οφ, όπου στόχος είναι η εξασφάλιση της δεύτερη θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags