Facebook Pixel Ξέχασε ότι στην 20ετία η ΑΕΚ πήρε πρωταθλήματα;
| 2011-04-22 10:40:00

Ξέχασε ότι στην 20ετία η ΑΕΚ πήρε πρωταθλήματα;

Ξέχασε ότι στην 20ετία η ΑΕΚ πήρε πρωταθλήματα;

Μήπως έχουν δίκιο τελικά οι οπαδοί που λένε πως μέτοχοι και διοικούντες δεν γνωρίζουν ούτε την ιστορία της ΑΕΚ; Διαβάσατε τι είπε χθες ο Σταύρος Αδαμίδης;

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε στα Σπάτα στην προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης, τελευταία πριν από τις διακοπές του Πάσχα, και μίλησε στους παίκτες ενόψει του τελικού με τον Ατρόμητο το επόμενο Σάββατο.

Ο Αδαμίδης θέλησε να… ντοπάρει τους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο έκανε ένα μεγάλο «φάουλ». «Το επόμενο παιχνίδι μας δεν είναι απλά ένας τελικός και το παιχνίδι της χρονιάς. Είναι για εμάς το παιχνίδι της 20ετίας..», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος μάλλον δεν γνωρίζει καλά την ιστορία της ομάδας.

Δεν γίνεται να χαρακτηρίζει τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ως το παιχνίδι της 20ετιας, τη στιγμή που η Ένωση έχει πάρει πρωταθλήματα το 1992, το 1993 και το 1994. Παράλληλα, έχει σηκώσει και την κούπα του Κυπέλλου το 96’, το 97’, το 2000’ και το 2002’.

Δεν γίνεται λοιπόν να… ξεχνάς όλες αυτές τις επιτυχίες, αλλά και κάποια σπουδαία ματς με αντιπάλους όπως, τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, τη Ρεάλ Μαδρίτης και άλλες μεγάλες ομάδες.

Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ιστορία και οφείλουν όσοι είναι μέτοχοι και διοικούντες να την γνωρίζουν. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να «μικραίνουν» την ομάδα στην οποία ηγούνται.

Μία ομάδα που υπήρχε πολλά χρόνια πριν από αυτούς και θα υπάρχει και μετά από αυτούς…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags