Facebook Pixel Από το (ακριβό) τσακάλι στον (φθηνό) σκύλο; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-04-22 12:30:00

Από το (ακριβό) τσακάλι στον (φθηνό) σκύλο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το (ακριβό) τσακάλι στον (φθηνό) σκύλο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο η Βαλενσιέν ζητάει "γη και ύδωρ" για τον Σάντσες, τόσο στον Ολυμπιακό εξετάζουν άλλους χαφ. Και ο Λαντρί Ενγκουεμό είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Διαβάστε και δείτε γιατί!

Μια φτηνή και καλή λύση έχει προταθεί στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες και στο λιμάνι την εξετάζουν προσεκτικά.

Πρόκειται για τον 25χρονο διεθνή Καμερουνέζο αμυντικό μέσο, Λαντρί Ενγκουεμό, που μένει ελεύθερος από την παραπαίουσα Νανσί και ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό τις καριέρας του.

Πρόκειται για χαφ-''σκυλί'', αριστεροπόδαρος με απίστευτη φυσική κατάσταση και ανεξάντλητο τρέξιμο στο χώρο του κέντρου.

Είναι παίκτης που θα ...σκάσει τα αντίπαλα χαφ στο κυνήγι και θα δώσει και την κλωτσιά του αν χρειαστεί αφού δεν ντρέπεται να πάρει κάρτα πρός όφελος της ομάδας του.

Είναι βραχύσωμος (1.72 μ.) κάτι που του δίνει ταχύτητα και εκρηκτικότητα. Είναι πολύ νευρώδης παίκτης με καλή τεχνική κατάρτιση που αρέσκεται στο απλό παιχνίδι.

Δε σκοράρει συχνά γιατί δεν ανεβαίνει συχνά στα αντίπαλα καρέ και τα λίγα γκολ που έχει βάλει είναι από καλά πλασαρίσματα στη μεγάλη περιοχή κυρίως μετά από στημένες φάσεις. Όπως θα δείτε στα βιντεάκια που ακολούθουν σκοράρει και με κεφαλιά!

Την προηγούμενη σεζόν ήταν συμπαίκτης του Σαμαρά στη Σέλτικ, όπου έπαιξε 35 αγώνες ως δανεικός από τη Νανσί. Η απόδοσή του ήταν πολύ καλή, αλλά οι Γάλλοι ζήτησαν τον …ουρανό με τ’ άστρα και το θέμα δεν προχώρησε.

Εξάλλου, το 2009 ήταν στο "στόχαστρο" του Αρσέν Βενγκέρ, αλλά η μεταγραφή του στην Άρσεναλ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Με το Καμερούν έχει 21 συμμέτοχες και έχει σκοράρει 2 φορές. Ήταν στο Μουντιαλ το περασμένο καλοκαίρι. Πολύ χρήσιμος για τη "βρώμικη δουλειά", έχει χαμηλό συμβόλαιο, διαθέτει γαλλικό διαβατήριο και είναι σε σουπερ ηλικία.

Την ίδια ώρα, κάποιες φωνές από τον Πειραιά μπορεί να σκέφτονται "δεν τον αφήνουμε το Σάντσες που είναι και τσουχτερός να κλείσουμε τον σκύλο από το Καμερούν;".

Ώρα για δράση...

Σκοράρει στο 1:17...



Σκοράρει στο 2:40...



Σκοράρει στο 1:00...



Διαλύει ...οικογένειες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags